Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Groningen - Ebbingekwartier, Groningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Groningen - Ebbingekwartier, Groningen

Type: Huur
Plaats: Groningen
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 1.275 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Groningen | Groningen
Info
OPLEVERING DECEMBER 2018

Nieuwbouw Ebbingekwartier in Groningen
In het hart van de stad Groningen wordt gewerkt aan de realisatie van nieuwbouw huizen in het Ebbingekwartier. U woont hier echt in de binnenstad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het gevarieerde aa...

Volledige omschrijving
OPLEVERING DECEMBER 2018

Nieuwbouw Ebbingekwartier in Groningen
In het hart van de stad Groningen wordt gewerkt aan de realisatie van nieuwbouw huizen in het Ebbingekwartier. U woont hier echt in de binnenstad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het gevarieerde aanbod aan huurwoningen kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensfase.

Nieuwbouw woningen in Ebbingekwartier
Het Ebbingekwartier, ook wel Ciboga genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen en op loopafstand van het Noorderpark. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd.
Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (van onder andere voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto (parkeergarage Boterdiep) en OV (knooppunt).
Mogelijkheden Ebbingekwartier
Daarnaast lopen er langs de woningen van het Ebbingekwartier diverse auto- fiets en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor uw dagelijkse boodschappen en gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium).

Bijzondere huurwoningen in het hart van de stad
Op dit moment zijn de 21 verschillende huurwoningen in het Ebbingekwartier in aanbouw.
Uit het gevarieerde aanbod aan huurwoningen kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensfase. Alle woningen zijn voorzien van een moderne badkamer en luxe witte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Ontdek Groningen in het Ebbingekwartier
Ebbingekwartier is een creatieve stadswijk nabij het centrum van Groningen. Het Ebbingekwartier kent een lange geschiedenis van creatieve bedrijvigheid. Al in 1903 werd op het Ciboga-terrein een wereldtentoonstelling van nijverheid en kunst georganiseerd. Nieuwbouw huuwoningen in Ebbingekwartier en dat géwoon in het centrum van Groningen!
Het Ebbingekwartier broeit en bloeit. Op loopafstand van de Grote Markt in Groningen zijn vele winkels, bedrijven en culturele instellingen te vinden die een breed aanbod van producten en activiteiten bieden.

Omgeving
Type C: Eengezinswoningen met tuin

Stads, maar toch aan ruimte geen gebrek!
5 ruime eengezinswoningen met 3 woonlagen en 6 kamers, waarvan maar liefst 5 slaapkamers en een aparte technische ruimte met plek voor wasmachine en droger.

- GO 135m2
- Langestraat 105 t/m 113
Volledige omschrijving
Type C: Eengezinswoningen met tuin

Stads, maar toch aan ruimte geen gebrek!
5 ruime eengezinswoningen met 3 woonlagen en 6 kamers, waarvan maar liefst 5 slaapkamers en een aparte technische ruimte met plek voor wasmachine en droger.

- GO 135m2
- Langestraat 105 t/m 113
- Woonkamer met open keuken
- Luxe witte keuken voorzien van vaatwasser, combi-oven, koel- en vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap
- Moderne badkamer met inloopdouche, bad, dubbele wastafel en 2e toilet.
- Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming.
- 5 slaapkamers

Share |
Meer woningen
Meer woningen