Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Latona Apartments, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Latona Apartments, Utrecht

Type: Huur
Plaats: Utrecht
Aantal: 30
Soort: Appartement
Prijs: € 1.475 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Utrecht | Utrecht
Info
30 nieuwe appartementen te huur in het centrum van Utrecht

Wil je wonen in een luxe appartement van fijn formaat met een zonovergoten balkon of ruime tuin? Latona Apartments maakt je dromen werkelijkheid. Aan de Maliebaan, in het gewilde centrum van Utrecht, worden 30 huurappart...

Volledige omschrijving
30 nieuwe appartementen te huur in het centrum van Utrecht

Wil je wonen in een luxe appartement van fijn formaat met een zonovergoten balkon of ruime tuin? Latona Apartments maakt je dromen werkelijkheid. Aan de Maliebaan, in het gewilde centrum van Utrecht, worden 30 huurappartementen in de vrije huursector gerealiseerd. 

Locatie: Je vindt Latona Apartments in de mooiste buurt van de stad Utrecht, verscholen achter de herenhuizen aan de Maliebaan. Dicht bij het hart van de stad, en toch zo rustgevend en makkelijk te bereiken. De locatie biedt alles wat je nodig hebt met voorzieningen binnen handbereik. Je wandelt zo naar de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat. Daar vind je supermarkten, mooie winkels, gezellige cafés en restaurants. Bovendien ben je maar tien minuten verwijderd van het hart van de stad. Het openbaar vervoer is uitstekend, met 5 minuten ben je op centraal station Utrecht. Ook met de auto ben je zo de stad uit. Kortom een prachtig appartement op een ideale locatie! 

Appartementen: In Latona Apartments komen twee- en driekamer appartementen met een woonoppervlakte variërend van 57 m2 tot 97 m2. Elk van de 30 appartementen heeft een buitengewoon mooie afwerking, helemaal klaar voor jou. Je hoeft niets meer te doen, je kunt straks direct verhuizen. Luxe sanitair, afgewerkte wanden en vloeren, weelderige gordijnen, (inbouw) ledverlichting en een jaloersmakende maatwerkkeuken met inbouwapparatuur. De maatwerkkeuken is uitgerust met een combi-oven, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Verder zijn alle woningen voorzien van een vaste eettafel in dezelfde uitvoering als de keuken. Je hoeft alleen nog je eigen eetkamerstoelen aan te schuiven en je eethoek is compleet.  
Elk van de appartementen heeft een inpandige opbergruimte en een eigen berging in de kelder. Er is ook een aparte ingang naar de kelder waar je je fiets in je eigen berging kan zetten. Optioneel heb je de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren op het afgesloten terrein. 
De hoogwaardig afgewerkte appartementen zijn te huur vanaf €1.350,- per maand. De huurprijs varieert afhankelijk van het woningtype en afmeting. Je hebt de mogelijkheid voor het huren van een parkeerplaats voor circa € 100,- per maand. 
De appartementen in Latona Apartments worden naar verwachting in het 4e kwartaal van 2018 opgeleverd. De verhuur start in juli. Meer informatie vind je op de .

  • 30 appartementen variërend van 57 m2 tot 97m2  woonoppervlakte;
  • Twee- en drie kamerappartementen met tuin of ruim balkon en eigen berging in de kelder en mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor circa € 100,- per maand.
  • Huurprijzen: Vanaf circa € 1.350,- per maand (exclusief gas, water en licht). Het voorschot voor de servicekosten bedraagt circa € 75,- per maand. 
  • Afwerkingsniveau: Luxe turn-key oplevering met luxe sanitair, moderne keuken met inbouwapparatuur, afgewerkte wanden, luxe vloeren, moderne gordijnen en (inbouw) ledverlichting
  • Huurtermijn: Minimaal 1 jaar 
  • Oplevering: Verwacht 4e kwartaal 2018

Omgeving
Wil je wonen in een luxe paleis van fijn formaat met een zonovergoten balkon of ruime tuin? Ik maak je dromen werkelijkheid. Elk van mijn appartementen heeft een buitengewoon mooie afwerking, helemaal klaar voor jou. Je hoeft niets meer te doen! Zoals een ware god of godin zou wensen zijn je vloeren van de...

Volledige omschrijving
Wil je wonen in een luxe paleis van fijn formaat met een zonovergoten balkon of ruime tuin? Ik maak je dromen werkelijkheid. Elk van mijn appartementen heeft een buitengewoon mooie afwerking, helemaal klaar voor jou. Je hoeft niets meer te doen! Zoals een ware god of godin zou wensen zijn je vloeren van de beste kwaliteit, hebben de muren een luxe afwerking met de beste verf en zijn er gordijnen die jouw huis aankleden tot een gezellige rustplek, weg van de stad.

Share |
Meer woningen
Meer woningen