Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Woonpark Diepstroeten, Assen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Woonpark Diepstroeten, Assen

Type: Koop
Plaats: Assen
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 310.521 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Assen
Info
Woonpark Diepstroeten biedt ‘het beste van twee werelden’. Enerzijds de sfeer en de gezelligheid van de Drentse hoofdstad. Anderzijds een prachtig groen park in de stijl van een esdorp. Verdeeld in verschillende karakteristieke buurtschappen. Met een diversiteit aan woningen, zowel huur als koop. Kortom: e...

Volledige omschrijving
Woonpark Diepstroeten biedt ‘het beste van twee werelden’. Enerzijds de sfeer en de gezelligheid van de Drentse hoofdstad. Anderzijds een prachtig groen park in de stijl van een esdorp. Verdeeld in verschillende karakteristieke buurtschappen. Met een diversiteit aan woningen, zowel huur als koop. Kortom: een droomlocatie die voor iedereen realiteit kan worden!

Omgeving
Woningtype Kastelein beschikt over het complete woonprogramma op de begane grond, inclusief een slaapkamer en badkamer. Het mooie van deze woningen is ook dat ze volop mogelijkheden bieden voor aanpassing aan jouw wensen – nu én in de toekomst. De bouw start in het voorjaar van 2019 dus nu kopen betekend i...

Volledige omschrijving
Woningtype Kastelein beschikt over het complete woonprogramma op de begane grond, inclusief een slaapkamer en badkamer. Het mooie van deze woningen is ook dat ze volop mogelijkheden bieden voor aanpassing aan jouw wensen – nu én in de toekomst. De bouw start in het voorjaar van 2019 dus nu kopen betekend in de winter van 2020 al wonen!
 
Je betreedt de Kastelein via een ruime hal. De riante woonkamer heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer stap je zo je tuin in. Verder vind je op de begane grond een berging, badkamer en slaapkamer. De verdieping telt twee slaapkamers en een bergruimte. Het is ook mogelijk om van deze bergruimte een tweede badkamer te maken.
Deze comfortwoning is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een woning met veel flexibiliteit.

Bouwnummer 12 en 13 > donkere steen, staalblauwe deur
Bouwnummer 14 & 15 > lichte steen, staalblauwe deur
Bouwnummer 16& 17 > donkere steen + staalblauwe deur
Bouwnummer 18 en 19 > lichte steen, moes groene deur

Bouwnummer 15 en 18 zijn standaard uitgebouwd met een uitbouw van 2.4 meter.
Bouwnummer 17 heeft standaard een uitbouw van 1.20 meter.

  • Start bouw – Mei 2019
  • Oplevering – Winter 2020

Share |
Meer woningen
Meer woningen