Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Noorderzijde 1 Kreekrijk, Assendelft Powered by Niki
Nieuwbouw:
Noorderzijde 1 Kreekrijk, Assendelft

Type: Koop
Plaats: Assendelft
Aantal: 6
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 319.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Assendelft
Info
Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft! Gelegen naast Saendelft maar moderner en ruimer opgezet! Kreekrijk wordt zeer energiezuinig en gasloos gebouwd!

Noorderweg ontwikkelt in Kreekrijk 41 woningen in het project Noorderzijde. Noorderzijde 1 bestaat 3 blokken met in totaal 20 rijwonin...

Volledige omschrijving
Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft! Gelegen naast Saendelft maar moderner en ruimer opgezet! Kreekrijk wordt zeer energiezuinig en gasloos gebouwd!

Noorderweg ontwikkelt in Kreekrijk 41 woningen in het project Noorderzijde. Noorderzijde 1 bestaat 3 blokken met in totaal 20 rijwoningen met ruime tuinen. 

Alle woningen hebben een eigen warmtepomp en zonnepanelen waardoor de woningen zeer energiezuinig zijn en uw energiekosten ook een stuk lager zijn.

Omgeving
Drielaagse rijwoningen vanaf 121m2 woonoppervlakte. Begane grond met keuken en woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is een zolderruimte aanwezig, bereikbaar via een vaste trap. Alle woningen hebb...

Volledige omschrijving
Drielaagse rijwoningen vanaf 121m2 woonoppervlakte. Begane grond met keuken en woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is een zolderruimte aanwezig, bereikbaar via een vaste trap. Alle woningen hebben een houten berging in de achtertuin, bereikbaar via een achterom.
De woning is gasloos en wordt verwarmd door een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. De zonnepanelen op het dak leveren elektriciteit voor de warmtepomp en (deels) voor huishoudelijk gebruik.

Share |
Meer woningen
Meer woningen