Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Boszoom fase 4C & 5B, Pijnacker Powered by Niki
Nieuwbouw:
Boszoom fase 4C & 5B, Pijnacker

Type: Koop
Plaats: Pijnacker
Aantal: 11
Soort: Rijwoning
Prijs: € 288.100 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Pijnacker
Info
Boszoom is een groen, ruim opgezet, duurzaam woongebied gelegen in nieuwbouwwijk Keijzershof in Pijnacker Zuid. Het wordt een gebied met een exclusief groen karakter, mede door de royale groene openbare ruimten. Daarnaast wisselen verschillende woonsegmenten elkaar af, waardoor een divers en hoogwaardig wo...

Volledige omschrijving
Boszoom is een groen, ruim opgezet, duurzaam woongebied gelegen in nieuwbouwwijk Keijzershof in Pijnacker Zuid. Het wordt een gebied met een exclusief groen karakter, mede door de royale groene openbare ruimten. Daarnaast wisselen verschillende woonsegmenten elkaar af, waardoor een divers en hoogwaardig woningaanbod ontstaat, waarin duurzaamheid, veiligheid en kindvriendelijkheid belangrijke kenmerken zijn.
 
Fase 4C en 5B van Boszoom bestaat uit 67 woningen, in 6 verschillende woningtypen Populier, Esdoorn, Goudberk, Laurierkers, Lijsterbes en Moseik. Het merendeel van de woningen is gelegen rondom het binnenhof waarbinnen het parkeren is opgelost. De woningen zijn naar wens uit te breiden met verschillende opties. Daarnaast zijn de woningen comfortabel en duurzaam door o.a. vloerverwarming door het gehele huis, zonnepanelen en Slimwonen huisautomatisering.

Omgeving
De Lijsterbes is een leuke ééngezinswoning met een frisse architectuur, waarbij de witte accenten zorgen voor extra contrast. In totaal telt dit project 15 woningen van dit typen, verdeeld over twee woonblokken aan de Vossenzoom. Tussen de blokken door is de entree naar het gemeenschappelijk binnenhof, waa...

Volledige omschrijving
De Lijsterbes is een leuke ééngezinswoning met een frisse architectuur, waarbij de witte accenten zorgen voor extra contrast. In totaal telt dit project 15 woningen van dit typen, verdeeld over twee woonblokken aan de Vossenzoom. Tussen de blokken door is de entree naar het gemeenschappelijk binnenhof, waar iedere woning beschikt over een eigen parkeerplek. De buitenste hoeken van de blokken zijn uitgevoerd als dwarskap. Daarnaast zijn er nog 2 woningen met een puntgevel. Zo ontstaat er een mooi samenhangend beeld. Alle woningen beschikken over een voor- en achtertuin met berging en achterom. Het woonoppervlak betreft 118 m². Op de verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en op zolder is er de mogelijkheid om daar nog 2 bij te maken. Natuurlijk is ook de Lijsterbes naar wens in te delen of uit te breiden. Kortom een ideale gezinswoning!

Share |
Meer woningen
Meer woningen