Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Brokking aan de Zaan, West-Knollendam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Brokking aan de Zaan, West-Knollendam

Type: Koop
Plaats: West-Knollendam
Aantal: 38
Soort: Rijwoning
Prijs: € 335.840 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | West-Knollendam
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers
Brokking aan de Zaan is onderverdeeld in vier plannen met vier typen woningen. Of het nu de woningen zijn in De Tuinen of Het Arsenaal, ze liggen allemaal aan het water. Alle woningen zijn zeer royaal (5 slaapkamers en 2 badkamers) en hebben hun eigen karakter. Heb je groene vingers en altijd al willen tui...

Volledige omschrijving
Brokking aan de Zaan is onderverdeeld in vier plannen met vier typen woningen. Of het nu de woningen zijn in De Tuinen of Het Arsenaal, ze liggen allemaal aan het water. Alle woningen zijn zeer royaal (5 slaapkamers en 2 badkamers) en hebben hun eigen karakter. Heb je groene vingers en altijd al willen tuinieren? Of kies je liever voor een mooi terras aan het water? Een ding is duidelijk: hier geniet je van het echte buitenleven. 

Locatie: Wormerveer, nabij West Knollendam
De woningen komen nabij Westknollendam aan de Noorddijk te liggen. Uitkijkend over De Zaan en de Schaalsmeerpolder geniet je hier van een weids uitzicht. 

Het Arsenaal

De architectuur van Het Arsenaal is geënt op de robuuste Zaanse industriële architectuur. Alle woningen in Het Arsenaal liggen aan het water. Net als veel industriële complexen in Zaanstad. Het Arsenaal bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, midden- en kopwoningen.

De Tuinen
De Tuinen zijn de groene tegenhanger van Het Arsenaal. De Tuinen worden in eigentijds Zaanse stijl gebouwd, geïnspireerd op de Zaanse houten schuren. De woningen liggen op ruime kavels en grenzen aan het water. Het zijn afwisselend twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Buitenleven
Een eigen terras met aanlegsteiger aan het water. Vergezichten en een goed glas wijn.
Dit is het betere buitenleven! Hier heb je alle ruimte, de kinderen kunnen op ontdekkingstocht en op zoek naar madeliefjes of kikkers. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Een plek uit de drukte maar toch dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Westknollendam is onlosmakelijk verbonden met watersport. Er zijn diverse jachthavens en zeilverenigingen. Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je naar Akersloot, Alkmaar of Amsterdam.

Brokking aan de Zaan, meer info op
Royaal wonen aan het water!

•    Aan de staande mastroute, boot aan de steiger
•    Auto op eigen erf
•    Binnen 10 minuten in de trein
•    Binnen 5 minuten op de snelweg
•    Binnen 10 minuten op de Ring A10

Dat is groots genieten!

Omgeving
Het Arsenaal herenhuizen, 190 m2 gbo, vanaf € 443.840,- v.o.n.
(woningtypes D1/D2, bouwnrs. 43 t/m 46, 48, 49, 50, 59, 60, 61, 63 t/m 66, 95 t/m 98, 100, 101, 102)

Deze herenhuizen (middenwoningen) van het woningtype D1/D2 meten een indrukwekkende 190 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over d...

Volledige omschrijving
Het Arsenaal herenhuizen, 190 m2 gbo, vanaf € 443.840,- v.o.n.
(woningtypes D1/D2, bouwnrs. 43 t/m 46, 48, 49, 50, 59, 60, 61, 63 t/m 66, 95 t/m 98, 100, 101, 102)

Deze herenhuizen (middenwoningen) van het woningtype D1/D2 meten een indrukwekkende 190 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen. Hierdoor is plaats voor 4 slaapkamers en 2 badkamers. Parkeren kan op het eigen erf, voor de inpandige berging. Een tuingerichte leefkeuken is op de begane grond gesitueerd, met een royale bijkeuken. Openslaande deuren leiden naar de tuin met de steiger aan het water. De woonkamer op de eerste etage biedt een fantastisch uitzicht over alle waterpret. Hoe uniek is dat!
  • 190 m2! voor nog geen € 450.000,=
  • Auto op eigen erf
  • Boot aan de steiger
  • Binnen 10 minuten in de trein
  • Binnen 5 minuten op de snelweg
  • Binnen 10 minuten op de Ring A10

Alle woningen binnen het Arsenaal worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen per woning voldoende energie (gemiddeld 4.000 KW) voor de installaties, vanzelfsprekend is het aantal zonuren daartoe bepalend.
Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook een schoner leefklimaat.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Brokking aan de Zaan, West-Knollendam Impressie 2: Brokking aan de Zaan, West-Knollendam Impressie 3: Brokking aan de Zaan, West-Knollendam
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen