Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Brokking aan de Zaan, West-Knollendam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Brokking aan de Zaan, West-Knollendam

Type: Koop
Plaats: West-Knollendam
Aantal: 20
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 585.840 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | West-Knollendam
Info
Brokking aan de Zaan is onderverdeeld in vier plannen met vier typen woningen. Of het nu de woningen zijn in De Tuinen of Het Arsenaal, ze liggen allemaal aan het water. Alle woningen zijn zeer royaal (5 slaapkamers en 2 badkamers) en hebben hun eigen karakter. Heb je groene vingers en altijd al willen tui...

Volledige omschrijving
Brokking aan de Zaan is onderverdeeld in vier plannen met vier typen woningen. Of het nu de woningen zijn in De Tuinen of Het Arsenaal, ze liggen allemaal aan het water. Alle woningen zijn zeer royaal (5 slaapkamers en 2 badkamers) en hebben hun eigen karakter. Heb je groene vingers en altijd al willen tuinieren? Of kies je liever voor een mooi terras aan het water? Een ding is duidelijk: hier geniet je van het echte buitenleven. 

Locatie: Wormerveer, nabij West Knollendam
De woningen komen nabij Westknollendam aan de Noorddijk te liggen. Uitkijkend over De Zaan en de Schaalsmeerpolder geniet je hier van een weids uitzicht. 

Het Arsenaal

De architectuur van Het Arsenaal is geënt op de robuuste Zaanse industriële architectuur. Alle woningen in Het Arsenaal liggen aan het water. Net als veel industriële complexen in Zaanstad. Het Arsenaal bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, midden- en kopwoningen.

De Tuinen
De Tuinen zijn de groene tegenhanger van Het Arsenaal. De Tuinen worden in eigentijds Zaanse stijl gebouwd, geïnspireerd op de Zaanse houten schuren. De woningen liggen op ruime kavels en grenzen aan het water. Het zijn afwisselend twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Buitenleven
Een eigen terras met aanlegsteiger aan het water. Vergezichten en een goed glas wijn.
Dit is het betere buitenleven! Hier heb je alle ruimte, de kinderen kunnen op ontdekkingstocht en op zoek naar madeliefjes of kikkers. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Een plek uit de drukte maar toch dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Westknollendam is onlosmakelijk verbonden met watersport. Er zijn diverse jachthavens en zeilverenigingen. Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je naar Akersloot, Alkmaar of Amsterdam.

Brokking aan de Zaan, meer info op
Royaal wonen aan het water!

•    Aan de staande mastroute, boot aan de steiger
•    Auto op eigen erf
•    Binnen 10 minuten in de trein
•    Binnen 5 minuten op de snelweg
•    Binnen 10 minuten op de Ring A10

Dat is groots genieten!

Omgeving
Het Arsenaal 2/1-kapwoning, vanaf 190 m2 gbo, vanaf € 585.840,- v.o.n.
(woningtypes A/B/C, bouwnrs. 52 t/m 57, 104 t/m 111)

Dit type woning heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers. Een droomkeuken. Openslaande deuren naar de tuin, met je steiger aan het directe vaarwater van de staande mastroute...

Volledige omschrijving
Het Arsenaal 2/1-kapwoning, vanaf 190 m2 gbo, vanaf € 585.840,- v.o.n.
(woningtypes A/B/C, bouwnrs. 52 t/m 57, 104 t/m 111)

Dit type woning heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers. Een droomkeuken. Openslaande deuren naar de tuin, met je steiger aan het directe vaarwater van de staande mastroute tussen Alkmaar en Amsterdam. Varen is genieten, rijden is noodzaak. Binnen 10 minuten stuur je van de Ring A10 naar huis en parkeer je op je eigen erf. Hoe luxe is dat!

Alle woningen binnen het Arsenaal worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen per woning voldoende energie (gemiddeld 4.000 KW) voor de installaties, vanzelfsprekend is het aantal zonuren daartoe bepalend.

Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook een schoner leefklimaat.

Share |
Meer woningen
Meer woningen