Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

De beste bouwlift voor uw renovatieproject


Met de grootste liftenverhuurvloot van Europa heeft u bij ons een keuze uit een breed scala aan bouwliften, goederenliften, personen-goederenliften, publieksvriendelijke personenliften, transportsteigers en hefsteigers. Daardoor heeft u altijd de beste lift voor uw project. Zo hebben wij afgelopen jaar meerdere bouwliften verhuurd voor een grootschalig renovatieproject in Amstelveen. Tijdens dit project worden in totaal 400 appartementen in bewoonde staat gerenoveerd. Om er voor te zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt wordt zijn er bouwliften geplaatst. Zo blijven de bewoners en het bouwpersoneel van elkaar gescheiden.

Bouwliften voor het efficiënt transporteren van goederen

Met een bouwlift huren van RECO kunt u efficiënter werken en goederen transporteren op uw bouwplaats. Efficiënt werken betekend ook tijd en ruimte besparen. Dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld de loop- en transportroutes zo kort mogelijk te houden. Onze specialisten kunnen u hiervoor een advies op maat geven welke bouwliftopstelling het beste past bij uw project. Zo houden zij ook rekening met de indeling van het project en zorgen er voor dat er in elk stadium efficiënt gewerkt kan blijven worden.Van bouwliften tot aan bouwplaats inrichting op maat

RECO levert voor elk project diensten en materieel op maat, zo ook in Amsterdam op Oostenburgeiland. Efficiënt werken was tijdens dit project een belangrijk aandachtspunt. Daarom is er aan RECO gevraagd de volledige bouwplaats gefaseerd in te richten. We hebben vanaf een vroeg stadium meegewerkt aan de ontwikkeling en inzet van water- en stroomvoorzieningen, bouwliften, steigers en tijdelijke huisvesting. Bij binnenstedelijke hoogbouw is het belangrijk dat alle goederen zo snel mogelijk de hoogte ingaan. Daarom hebben wij diverse bouwliften geplaatst zoals personen- goederenliften en hefsteigers met een grote liftcapaciteit en hoge snelheid. Hierdoor hoeven bouwmedewerkers minder vaak en lang op de bouwlift te wachten en kunnen er veel goederen verplaatst worden zonder de torenkranen extra in te zetten.

Meer woningen
Meer woningen