Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

De juiste sfeer kiezen met je interieur


Een mooi nieuw huis, dan wil je ook een mooi nieuw interieur. Meubelen maken of breken de sfeer namelijk. Is je inrichting mooi en tegelijk ook comfortabel, dan nodigt dat uit tot gezellig samen zitten, samen te genieten van koffie of een glas wijn of eindeloos te tafelen.

Smaak is natuurlijk verschillend. Toch zijn er een aantal ‘standaard’ regels om de juiste sfeer te kiezen qua interieur. Een sfeer aanpassen doe je heel eenvoudig met kleuren. Dat betekent dat je basis dus goed moet zijn want die basis blijft. Eén van de regels is dat mooi eigenlijk altijd samen gaat met items (meubelen) die op elkaar afgestemd zijn. Zo creëer je een mooie basis die je eenvoudig per seizoen kunt aanpassen met accessoires. Ook een exclusief ontwerp en goede materialen geven een uitstraling die subtiel uitnodigt. Kies daarom bij nieuwe meubelen voor ontwerpen die bij jou en je woonstijl passen maar zorg er ook voor dat er een blikbanger is. Eén item wat staat en wat het middelpunt is van jouw kamer.

Blikvangers
Een blikvanger kan een bank zijn maar ook een tafel. Een tafel is subtiel maar toch erg aanwezig. Eichholtz tafels zijn zulke blikvangers. Mooie en exclusieve items die stuk voor stuk worden gemaakt met liefde en uiterste precisie. De tafels zijn uniek qua ontwerp en gemaakt van materialen die duurzaam en degelijk zijn.

Het mooie van een tafel als blikvanger is dat je deze elke keer kunt ondersteunen door er bijvoorbeeld een prachtig boeket bloemen op te zetten. Een mooie handgemaakte schaal. Maar ook gedekt met mooi linnen en servies is je tafel het middelpunt van de kamer maar ook van een middag of avond met familie of vrienden. En of je nu op zoek bent naar een ronde of rechthoekig tafel. Voor als je met zijn tweeën bent, of voor een groot gezin of als je zodra het weer mag regelmatig wil tafelen met het hele gezin of vrienden. Een mooi Eichholtz meubel is een blikvangers die je kamer direct laten stralen.Voeg altijd groen toe!
Groen mag nooit ontbreken in je interieur. Groen geeft namelijk sfeer maar ook rust en warmte. Heb jij geen groene vingers? Niet getreurd. Met de prachtige kunstplanten en kunstbloemen van Silk-ka creëer je heel snel de sfeer die jij wil. En vergeten water te geven, kan natuurlijk niet. De planten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden dus je gasten zullen denken dat jij de kunst van het planten verzorgen helemaal onder de knie hebt.

Ook online advies
Met de nieuwe maatregelen is het prettig te weten dat als je nieuwe items zoals Eicholtz of Silk-ka voor je interieur zoekt, dat bij Solfelt.nl ook online kan. Bijkomend voordeel is dat je spullen gratis bij je thuis bezorgd worden zodat je je niet druk hoeft te maken over passend vervoer. En of dat nog niet genoeg is wordt alles ook nog kosteloos voor je gemonteerd en geplaatst. Dat is dubbele verwennerij. Liever eerst advies bij het inrichten van de woonkamer, de werkkamer of de eetkamer? Ook dat kan bij Sofelt. Je kunt met ze chatten via de chatoptie op de website.

Meer woningen
Meer woningen