Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Dit mag niet ontbreken in een gezellige tuin


Zo maak je jouw nieuwe tuin gezellig

 

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Dan denk je vast ook al na over het inrichten van je nieuwe tuin. Het liefst wil je een gezellige tuin hebben waar je je thuis zal voelen. Items zoals tuinstoelen mogen dan zeker niet ontbreken. Wat mag nog meer niet ontbreken in een gezellige tuin? Wij hebben de must have items voor in de tuin voor je op een rij gezet. Lees snel verder en ontdek hoe je van jouw tuin een gezellige tuin maakt.

Een fijne zithoek

Een fijne zithoek mag zeker niet ontbreken in een gezellige tuin. Zorg ervoor dat je een mooie loungeset of comfortabele tuinstoelen in je tuin hebt staan, zodat je lekker kunt ontspannen. Hier kun je ook nog eens fijn samenkomen met vrienden en/of familie. Een ligstoel kopen is ook een goed idee. Hier kun je op ontspannen en wat me time nemen.

Zachte kussens

Een fijne zithoek kan niet zonder zachte kussens. Zo zorg je ook nog eens voor een gezellige sfeer. Je kunt niet alleen lekker tegen de kussens aan liggen. Ze zorgen ook voor wat meer kleur in de tuin. Je hebt de keuze uit diverse designs en materialen, waardoor je volop kunt variëren. Je kunt ook een lekkere warme schapenvacht over de loungebank leggen, zodat de sfeer nog knusser wordt.Een sfeervolle vuurplaats

Met een vuurplaats in de tuin zorg je voor net wat meer gezelligheid. Hoe je de vuurplaats inricht, kun je geheel zelf bepalen. Zo kun je kiezen voor of alleen een vuurkorf of een vuurtafel of vuurschaal. Een vuurplaats zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar ook voor warme als het ‘s avonds afgekoeld is. Zo kun je lekker tot in de late uurtjes buiten zitten. Zorg ervoor dat je ook wat tuinmeubilair bij de vuurplaats zet en dat het op een veilige plek staat.

Sfeerverlichting

Wil je je tuin helemaal afmaken, dan is het zeker aan te raden om wat sfeerverlichting toe te voegen. Hang bijvoorbeeld een gezellige lichtslinger aan de schutting of aan de boom. Je kunt ook wat potten met kleine lichtjes vullen of kaarsen en kandelaren in de tuin plaatsen. Je kunt online veel inspiratie vinden als het gaat om sfeerverlichting voor in de tuin.

Wij wensen je een fijne tijd in je nieuwe tuin en veel succes met onze tips !

Meer woningen
Meer woningen