Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Doordacht design inbouwen in jouw huis


Trends op het gebied van wonen zullen altijd veranderen. De huidige trend op het gebied van wonen is de scandinavische stijl, waarbij meubel minimalistisch en strak zijn. Dit zorgt voor een fris aanzicht. In dit artikel vertellen wij over de mogelijkheden van het inbouwen van meubels zoals kasten, open haarden en meer. Ben jij geïnteresseerd in deze trend? Lees dan snel verder.

Het gebruik van een tv-meubel

Tv kasten zijn er in allerlei soorten en maten. Waar een tv-kast vroeger letterlijk een kast was, zijn het tegenwoordig meer stijlvolle varianten. Zo heb je een zwevende tv kast, een brede tv kast, een open en een dichte tv kast. Het voordeel van een tv kast is dat je er veel spullen in kwijt kan, die anders in zicht lagen naast je tv. Hiermee zorg je ervoor dat de ruimte rondom de tv altijd opgeruimd oogt. Ook is een tv kast handig om bedrading van de tv en toebehoren weg te werken.

Een open haard in huis

Een knisperend vuurtje zorgt altijd voor gezelligheid in huis. Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om een kachel of open haard te installeren in je huis. Deze hoeft er dus niet altijd al in te zitten. Grofweg heb je de keuze tussen een drietal mogelijkheden.Een houthaard, een gashaard en een elektrische haard. Deze drie zijn de meest populaire opties. Het voordeel van een houthaard is dat het het authentieke gevoel overbrengt. Het geluid en de geur van brandend hout is niet te evenaren door een gashaard of een elektrische haard. Echter is een groot voordeel bij de andere twee varianten dat je er minder afval aan over houdt en dat ze makkelijk te bedienen zijn.

Houten meubels

Onmisbaar in een modern huis volgens de laatste woontrends zijn houten meubels. Wie dacht dat dit ouderwets is, komt bedrogen uit. Na een aantal jaren waarin de industriële meubels in de mode waren, is tegenwoordig de houtlook weer helemaal terug. Echter wel met ronde, zachte vormen. Denk aan tafels, stoelen en krukjes.

Woontrends zullen altijd veranderen, maar bepaalde items zullen vrijwel altijd in de mode blijven. Daarom raden wij aan om te investeren in een goede houten eettafel en één of meerdere houten eetkamerstoelen. Deze items zijn tijdloos en zullen altijd hun waarde behouden. Mocht je er over een paar jaar toch helemaal op zijn uitgekeken, kan je ze altijd nog verkopen. Gegarandeerd dat het ooit weer in de mode komt.

Meer woningen
Meer woningen