Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Drie trendy behangsoorten voor een moderne nieuwbouwwoning


Heb je het geluk onlangs de papieren te hebben getekend voor een eigen moderne nieuwbouwwoning? Dan ben je nu vast en zeker al weg aan het dromen hoe het interieur er precies uit moet komen te zien bij jou in huis. Een van de eerste keuzes die je waarschijnlijk maakt, is het uitzoeken van het meubilair voor de woonkamer, eetkamer, studeerkamer en slaapkamer. Maar heb je ook al eens een keer overwogen om verschillende soorten behang online kopen en deze aan te brengen op de muur? In dit artikel lichten we drie trendy behangsoorten voor een moderne nieuwbouwwoning wat verder voor je toe.

Een opvallend bloemenprintje voor een speelse twist

Misschien denk je er niet meteen over na op het moment dat je behang uit gaat zoeken, bijvoorbeeld tijdens glasweefselbehang kopen. Maar een opvallende bloemenprintje is vandaag de dag weer geliefder dan ooit. De printjes zijn in ontelbaar veel varianten te koop. Of je nu gaat voor een klein bloemetje met contrasterende kleuren of een grote bloemenprint van bijvoorbeeld rozen in pastelkleuren. Voor iedere smaak en iedere ruimte is er altijd wel een geschikte print te vinden. Eén ding is wel altijd zeker: met een bloemenprint kun je meteen een leuke statement maken in de kamer.Een luxe grafische print voor een eigentijdse look

Pak je het liever wat rustiger aan en ga je graag voor een serene en luxe uitstraling in je eigen moderne nieuwbouwwoning? In dat geval is het kopen van een behang in een grafische print zeker het overwegen waard. Deze grafische prints staan bekend om het simpele lijnenspel en zorgen voor een eigentijdse twist aan de kamer. Nét een tikkeltje anders en erg goed te combineren met iedere denkbare woonstijl. Hier gaat je hart vast en zeker wat sneller van kloppen.

Een print met bladeren voor een trendy hotel-chique uitstraling

Een moderne nieuwbouwwoning gaat hand in hand samen met de hotel-chique woonstijl. Door deze woonstijl voeg je namelijk meteen enorm veel sfeer toe aan iedere ruimte. En dat is wel zo prettig, want sommige woningeigenaren merken dat het toevoegen van sfeer aan een nieuwbouwhuis niet altijd even eenvoudig is. Kies je voor deze woonstijl, stem daar dan ook het behang op af. Een print met bladeren is daar een erg goed voorbeeld van. Enkele geliefde kleuren voor deze print zijn groentinten, beige tinten en grijstinten. Heb je daar op dit moment al een bepaalde voorkeur voor?

Meer woningen
Meer woningen