Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Een andere woning betekent een ander interieur


Heeft u moeite met het aanpakken van huisdecoraties? Deze 6 tips om u interieurstijl te vinden, helpen u uw persoonlijke stijl te bepalen en te bereiken!

Heeft u iedere keer moeite bij het bepalen van welk meubelstuk of kunst uw huis gaat personaliseren, omdat u gewoon niet zeker weet wat uw stijl is? Bent u jaloers op vrienden die hun huis moeiteloos lijken te versieren in een stijl die perfect bij hen past?

1. Blader door tijdschriften

Pinterest is geweldig, maar er zijn zoveel mooie afbeeldingen tegelijk op Pinterest dat het moeilijk kan zijn om u te concentreren op een stijl waar u zich het meest tot aangetrokken voelt. Blader in plaats daarvan één voor één door tijdschriften heen en scheur de foto's eruit van kamers en huizen waar u zich het meest tot aangetrokken voelt. Er is geen goed of fout, scheur gewoon de pagina uit het tijdschrift waar u het meest van houdt! Bestudeer wat u eruit scheurt en stel vast wat de afbeeldingen gemeen hebben. Ziet u keukens waarbij een wijnklimaatkast geïnstalleerd is vaak de revue passeren wegens uw liefde voor wijn, dan weet u zeker dat deze niet mag ontbreken in uw nieuwe woning.

2. Doe een online quiz

Er zijn een heleboel online quizzen die zijn ontworpen om u te helpen uw decoratiestijlen te vinden. Kies een aantal quizzen in ontwerpstijl om op uw gemak te doen. Als ze in vergelijkbare resultaten eindigen, bent u zeker op de goede weg. Ze zijn leuk en kunnen u echt helpen bij het definiëren van uw stijl.

3. Neem een kijkje in uw kledingkast

Kijk eens goed naar uw favoriete kledingstukken. Let op de kleuren en texturen. Zijn ze meestal neutraal? Dan geef u misschien de voorkeur aan een neutraal kleurenpalet voor in uw woning. Bevat uw favoriete kleding en overige kleding accessoires zoals een heuptas veel kleur en opvallende patronen? Kies dan voor een vergelijkbare look bij het kiezen van textiel voor in uw huis.

4. Besteed aandacht aan de buitenkant van woningen

Welke huizen laten uw hart sneller kloppen als u door uw stad of dorp rijdt? Zijn het traditionele bakstenen huizen, of zijn ze minimalistisch en modern? Als u van moderne huizen houdt, zult u waarschijnlijk ook genieten van de strakke lijnen en het minimalisme van een modern interieur. Als u van traditionele huizen houdt, zult u waarschijnlijk dol zijn op traditionele meubels, zoals banken met een authentieke uitstraling. 5. Maak een inventarisatie van uw huidige decor

Loop door uw woning en maak aantekeningen. Maak in elke kamer een lijst met meubels, kunst of andere accessoires waar u van houdt, en een aparte lijst met die waarvan u wilt dat u ze kunt vervangen. Ziet u uw geliefde wijnklimaatkast 2 zones staan die uw wijn een perfecte kwaliteit geven en doet het pijn om deze van de hand te doen? Zet hem op de lijst van dingen waar u van houdt en wees er zeker van dat uw nieuwe woning wederom voorzien wordt van heerlijke kwalitatieve wijnbeleving. Bekijk uiteindelijk de lijst met dingen die u leuk vindt om te zien wat ze gemeen hebben en schrijf deze op. Houd deze lijst elke keer dat u een aankoop doet bij u als leidraad voor het maken van de juiste keuze. Het zal dienen als een geweldige gids om u trouw te houden aan uw stijl!

6. Verf

Onderschat nooit de kracht van verf! Het is goedkoop en veelzijdig. U kunt bijna alles schilderen. Kasten, muren, vloeren (vinyl en hout), meubels, zelfs de keukenachterwand! Verf voorziet uw woning voor een dubbeltje een frisse nieuwe look.

Meer woningen
Meer woningen