Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Een nieuwbouwwoning? Dan hoort dit in je tas!


Heb je een nieuw huis gekocht, dan wil je daar tijdens de bouw regelmatig even gaan kijken. Om te zien hoever ze zijn, wat foto’s te maken of gewoon omdat het zo leuk is. Maar ook als je woning wordt opgeleverd, ben je de eerste weken heel wat heen en weer aan het pendelen tussen je oude en de nieuwe woning. Een standaard aantal items in je tas hebben, is dan echt heel handig.

Kies een handige tas

Een tas die je standaard mee kunt nemen en waar alles in zit wat je nodig hebt, is natuurlijk handig. Maar vaak zul je even langsrijden als je vanuit je werk komt, de kinderen naar school gebracht hebt of wil je op de terugweg gelijk even wat boodschappen halen. Dan is het wel zo fijn dat je je portemonnee ook bij je hebt. Kies daarom in die periode voor een handige tas die ook voor dit soort acties geschikt is. Je mooie handtas bewaar je maar even voor de bezoekjes en uitjes die straks weer komen.

Een slimme alleskunner

Zoek je een tas die in al deze opties kan voorzien? Dan is de Fjällräven Kånken Totepack No.1 jouw tas. Want deze tas is niet alleen handig en precies groot genoeg maar ook nog eens heel sterk. Zo kun je er boodschappen mee doen, staaltjes voor behang mee ophalen maar als je straks weer van je vrije tijd kunt genieten, de tas ook voor een dagje naar het water gebruiken. De ritssluiting zorgt er voor dat alles in je tas blijft en met het kleine veiligheidszakje aan de binnenzijde weet je altijd precies waar je sleutels, pasjeshouder, portemonnee of telefoon is.

De tas is ook nog eens mooi door de lange schouderbanden met een handgreep van leer. Deze lange schouderbanden kunnen overigens aangepast worden zodat je van de tas gewoon een rugzak kunt maken. En leeg heb je er amper ruimte voor nodig.Ben je meer fan van een echte rugzak. Is de Dakine rugzak een goede optie. Deze is er in verschillende maten van 13 tot 25L en in mooie kleuren en vrolijke printjes zoals Pineapple en Twilight Floral. Printjes waar je echt helemaal vrolijk van wordt.

Nog een fijne serie tassen die je zowel als rugzak en schoudertas kunt dragen is de Fjällräven Kånken Sling die er in meerdere mooie kleuren is. De klassieke Kånken rugzak maar dan een tikkeltje kleiner. Groot genoeg voor je de spullen die je nodig hebt en klein genoeg om makkelijk mee te dragen. Ook fijn aan deze tas is het kleine vakje aan de achterzijde dat perfect is voor je telefoon en andere kleine spulletjes die je snel wil kunnen pakken.

De inhoud

In je tas zorg je standaard voor een rolmaat, een klein notitieblokje en een pen of potloodje en natuurlijk (maar die heb je sowieso bij je) je telefoon voor het maken van foto’s. Heb je eenmaal wat dingen als verfkleuren, behang, gordijnen en de kleur keuken uitgezocht, zorg dan dat je monsters of kleurenstaaltjes krijgt en bewaar die in een portemonnee in je tas. Zo heb je altijd de juiste kleuren bij je om verdere stappen te kunnen nemen. De plattegrond maar dan op kleinere schaal in je tas doen, is ook een hele handige zet. Wil je echt op alles voorbereid zijn, stop dan ook wat zelfklevende memoblaadjes in je tas. Zie je dan iets dat niet klopt, dan kun je direct een notitie achterlaten (met bijvoorbeeld je telefoonnummer erbij) zodat je zeker weet dat alles goed gaat.

Meer woningen
Meer woningen