Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Een slotenprobleem Laat je niet belazeren


Heb je jezelf buitengesloten? Je komt je eigen huis niet meer in? Het overkomt ons allemaal ooit. Ga niet zelf proberen de deur te openen en sla al zeker geen ruitje in! Bel gewoon jouw lokale slotenmaker. Hij is zo bij je en maakt je deur open zonder onnodige schade te veroorzaken. Het is de goedkoopste én snelste oplossing, als je tenminste een betrouwbare slotenmaker treft! En dat is wel een dingetje anno 2021.

We kennen de verhalen allemaal. Mensen die zijn belazerd door een slotenmaker. Ze ondertekenen nietsvermoedend een opdrachtbevestiging die hen verplicht tot het betalen van een exorbitant hoog bedrag voor het openen van hun deur. Dat kan variëren van enige honderden tot zelfs duizenden euro’s. “Een van de redenen dat wij zijn gestart met het platform slotenprobleemkwijt.nl”, vertelt Merijn Janssen.

Betrouwbare slotenmakers

Via het platform kan iedereen in Nederland snel en eenvoudig aan een vakkundige, ervaren, klantvriendelijke én betrouwbare slotenmaker komen. Iemand die in de omgeving van de klant actief is en dus ook snel ter plaatse kan zijn. “Zowel slotenmakers als mensen met een slotenprobleem zijn blij met dit platform”, aldus Janssen. “Eerlijke slotenmakers en mensen met een slotenprobleem vinden elkaar gemakkelijk en steken elkaar de hand toe. Zo hoort het ook te gaan natuurlijk. Je hebt een probleem en wilt een snelle, goede oplossing en daar een alleszins redelijk bedrag voor betalen.”

Doordacht marketingbeleid

De slotenmakers die zijn aangesloten bij slotenprobleemkwijt.nl zijn maar wat blij met hun platform dat dankzij een doordacht marketingbeleid altijd hoog in de zoekresultaten van Google staat. “Als Midden en Kleinbedrijf valt het niet mee om hoog in Google te komen en te blijven”, weet Janssen. “In elk geval voor wat betreft de organische zoekresultaten: dus de resultaten die je onder de advertenties ziet. En het is nu eenmaal een feit dat de meeste mensen klikken op een link die bij de eerste drie resultaten staat. Natuurlijk, je kunt adverteren via SEA, maar dat brengt fikse kosten met zich mee, waardoor het vaak niet rendabel is voor kleinere ondernemingen.”

9,4 op het rapport

De slotenmakers vinden het bovendien prettig om bij een platform te horen dat goed bekend staat. “Dat straalt ook af op hen”, knikt Janssen. “Dat is voor bonafide, goedwillende, eerlijke bedrijven natuurlijk hartstikke fijn. Wij screenen de deelnemers aan onze platforms op vakkennis, ervaring, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Daar horen natuurlijk eerlijke prijzen bij. Dus iedereen die in zee gaat met een slotenmaker via slotenprobleemkwijt.nl weet dat hij uitstekend en snel geholpen wordt tegen een eerlijk tarief.”

Ook mensen met een slotenprobleem zijn blij met het platform. Dat blijkt ook uit het rapportcijfer van 9,4 dat slotenprobleem.nl krijgt van haar klanten. “Daar hebben we geen invloed op, anders dan dat we onze klanten de gelegenheid geven via een onafhankelijke partij hun mening te geven over onze slotenmakers. Dan ben je vanzelfsprekend blij met een 9,4. Daar doen we het allemaal voor. Klanten blij, slotenmakers blij, wij blij.”

Geen gekke dingen

Hoe het platform werkt? “Voor de klant heel simpel”, zegt Janssen. “Via de website kom je direct uit bij een slotenmaker die bij jou in de buurt actief is”, aldus Janssen. “Dat is fijn, want een slotenprobleem is altijd een spoedklus: je kunt immers je huis of bedrijfspand niet meer in. Je belt het nummer en krijgt meteen de slotenspecialist uit jouw regio aan de lijn, waar je ook woont in Nederland. Je vertelt hem je verhaal en hij komt zo snel mogelijk naar je toe om je uit de brand te helpen. Vanzelfsprekend vertelt hij je van tevoren hoe hij je probleem gaat oplossen en welk tarief hij daarvoor rekent. Niks tekenen vooraf, geen gekke dingen. Eerlijk werk tegen een eerlijk tarief.”

Eerlijke tarieven

Wat het dan kost om jouw slotenprobleem op te lossen? Dat is natuurlijk afhankelijk van het probleem. “Onze slotenmakers hanteren eerlijke, nette tarieven”, zegt Janssen. “Stel voor dat je jezelf hebt buitengesloten en dat je deur eenvoudig kan worden geopend met een flipperkaart. De slotenmaker heeft zo’n kaart en is heel bedreven in dat ‘flipperen’. Hij heeft je deur waarschijnlijk binnen de kortste keren open. Dan vragen mensen zich soms af waarom ze daarvoor tussen de 60 en 100 euro moeten betalen. Het is goed om je dan te realiseren dat je dan niet betaalt voor de dienst op zichzelf, maar voor de expertise, de ervaring, het materiaal en de bereidwilligheid van de slotenmaker om zo snel mogelijk naar je toe te komen. Het is hetzelfde bij een bakker. Voor een brood betaal je ook niet alleen voor het meel, de gist en het water.”

Meer woningen
Meer woningen