Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Een verfrissende nieuw wooninspiratie platform
Wij hebben een nieuwe concept dat sinds begin van dit jaar gelanceerd is, op ons vizier. Dit nieuwe platform Wooninfluencers.nl benadert de wereld van wooninspiratie op een wel heel leuke vernieuwende manier. De wooninspiratie wordt namelijk niet door een redactie geschreven, maar door allemaal verschillende aangesloten wooninfluencers. Inspiratie die soms moeilijk te vinden is in de wirwar van alle social media kanalen, vind je nu gemakkelijk op 1 website. En omdat iedereen anders is, zijn alle blogs ook anders van elkaar. Dit creëert een heel nieuw gevoel die goed is om zelf op nieuwe ideeën te komen.

Inspirerende artikelen op Wooninfluencers.nl

Zeker ook als je net een nieuwbouwwoning hebt gekocht is het interessant. Je moet soms keuzes maken waar je wel wat inspiratie voor kunt gebruiken: Gaan we voor een heel nieuw interieur of nemen we ons oude interieur mee? Past dat wel bij de kleur van de nieuwe muren of gaan we er een hele nieuwe kleur op doen? En welke muurverf is dan de beste keuze? Vraag het maar aan Wooninfluencer Silvia, die heeft hier hele goede tips voor.En om nog maar een paar voorbeelden te geven van de originele onderwerpen die op Wooninfluencers.nl te vinden zijn:
- Kunst als blikvanger in je keuken of badkamer

- Tips voor je inrichting als je samenwoont met katten

- De leukste Home & Design TikTok accounts die je wilt volgen!

- Decoratie inspiratie uit Curaçao
- Tips om de akoestiek in je huis te verbeteren!
- De leukste innovaties in de badkamer van dit moment: Sproos
- Iedere dag een andere kleur op je wand

Maar ook geven zij zeer praktische tips als je je huis gaat verduurzamen. En wie doet dit tegenwoordig niet. Een interessant artikel vonden wij “Welke verduurzaming levert het meeste op?” En verrast werden we door het artikel over de energie schutting voor je warmtepomp. Niet te geloven dat je zelfs je schutting kunt inzetten om te verduurzamen. 

Er staan teveel leuke artikelen op om ze allemaal te noemen, maar eentjes sprong er voor ons  toch wel echt uit: Catfluencer: Home is where the cat is… Ben je ook kattenliefhebber dan is dit een Must Read. Wooninfluencers prominent op Huislijn.nl

Elke wooninfluencer met of zonder grote achterban kan aansluiten. In ruil voor blogs promoot Wooninfluencers.nl deze content op de nummer 3 huizenwebsite van Nederland, Huislijn.nl. Daar staan de Wooninfluencers prominent met hun blog en foto op de homepage en op elke detailpagina van de woningen. Met 800.000 bezoekers krijgen de wooninfluencers extra veel bereik en kunnen zij werken aan hun online profiel.

Een van de aangesloten Wooninfluencers, Gerdie van NO34.nl, zegt het volgende: “Ik ben heel lang aan het twijfelen geweest of ik van mijn passie mijn beroep kon maken. Ik werd benaderd door Wooninfluencers en ben gelijk begonnen met het schrijven van blogs. Ik had na mijn eerste artikel direct 2 keer zoveel bezoek op mijn eigen blog. Ook ontvang ik  betaalde schrijfopdrachten via de website, waardoor ik nu ingeschreven sta bij de KvK en de stap naar mijn eigen bedrijf heb genomen.”

Nieuwbouwwoningen.nl raadt iedereen eens een kijkje te nemen op deze toffe nieuwe website. En als je zelf graag inspireert of iemand kent die daar heel goed in is, je aan te melden en mee te doen. Wij houden de site in ieder geval in de gaten!

Meer woningen
Meer woningen