Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Essentiele spullen voor in jouw badkamer


Het inrichten van je huis kan een hele klus zijn. Vaak heb je wel een globaal idee van de grotere meubels die er moeten komen. Kleinere spullen, zoals accessoires, worden soms over het hoofd gezien.

Vooral in de badkamer kan dit slecht uitkomen. Dit is een ruimte in het huis waar men vaak haast heeft en moet opschieten. Ontbreekt er dan iets uit de badkamer, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Zorg er daarom voor dat alle essentiële spullen in jouw badkamer aanwezig zijn. Wil je weten welke producten dat zijn, lees dan dit artikel.

Badkamerkastje

In elke badkamer moet een badkamerkastje staan. Heb je een vrij ruime badkamer, dan kan je er zelfs voor kiezen om meerdere kastjes te plaatsen. Deze kan je gebruiken om voorraden aan zeep, shampoo en tandpasta in op te slaan. Ook andere artikelen zijn handig om op voorraad te hebben. Denk hierbij aan tandenborstels, Tena incontinentiemateriaal, maandverband en tampons. Door een voorraad aan te leggen zit je nooit plotseling zonder deze essentiële producten. Een ander kastje kan je gebruiken om handdoeken en washandjes in op te bergen. Zo zijn ze altijd binnen handbereik in de badkamer.

Een wasmand

Ook handig om te hebben in de badkamer is een wasmand. De badkamer is immers de plek waar je je omkleed. Door een wasmand in de badkamer te zetten, kan je hier jouw vuile was meteen ingooien. Dit voorkomt dat je deze laat slingeren of dat de vieze kleren op een stoel of op de grond in de slaapkamer terecht komen. Staat de wasmachine ook in de badkamer, dan is dit natuurlijk helemaal handig.

Een prullenbakje

Een prullenbakje is essentieel voor in de badkamer. Je produceert namelijk regelmatig afval wanneer je in de badkamer bent. Denk aan een lege tube tandpasta, een gebruikte tandenborstel of een Tena Lady. Kom je er na gebruik achter dat er nog geen prullenbak in de badkamer staat, dan moet je deze producten meenemen naar een prullenbak in een andere kamer van het huis. Een prullenbak in de badkamer komt dus zeker van pas!

Een handdoekrek

Tot slot is een handdoekrek belangrijk. Hier hang je bijvoorbeeld handdoeken aan die je gaat gebruiken om jezelf af te drogen na het douchen. Ook kan hier een handdoek hangen waaraan je je handen kan afdrogen na het handen wassen. Op die manier kan je handdoeken ook hergebruiken en hangen ze op een daarvoor bestemde plek.

Meer woningen
Meer woningen