Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Is jouw tuin al klaar voor het voorjaar? Hier moet je aan denken


We kunnen langzaamaan weer genieten van de heerlijke zonnestralen. En dat betekend dat we ons verplaatsen naar buiten. Heerlijk overdag een boek lezen of gezellig BBQ’en met vrienden. Maar is jouw tuin als voorjaar proof? Met deze zonwering tips geniet je ook tijdens de extreem warme dagen op je terras met een fijn zonnescherm.



Creëer voldoende schaduw

Op die heerlijke warme zomerse dagen wil je natuurlijk zoveel mogelijk genieten van het buiten zijn. Maar met 25 graden in de volle zon zitten, is wel wat minder aangenaam. Plaats daarom een zonnescherm op je terras. Hierdoor kun je buiten genieten op je terras in de schaduw én zorg je dat ook de temperatuur in huis minder warm wordt! Zonneschermen zijn er in verschillende uitvoeringen. Kies je voor een zonnescherm op maat? Dan kun je jouw zonnescherm persoonlijk samenstellen, zodat deze perfect past bij jouw terras en gevel. Bepaal de gewenste breedte en uitval, de kleur van het zonweringdoek en of je het scherm wilt bedienen met een afstandsbediening of app op je smartphone.

Kleur erin brengen

Zijn je tegels weer schoon en is het onkruid gewied? Dan kan het leuke werk beginnen: kleur erin! Plant weer nieuwe vrolijke bloemen en planten. Koop nieuwe kussentjes voor je lounge set of een leuk buitenkleed en kleed het aan met leuke accessoires zoals een windlicht en kaarsen. Daarnaast kun je ook kleur brengen in je zonwering. Wil je nieuwe zonwering kopen? Kies dan voor een leuk kleur doek. Het vrolijkt je tuin op en is weer is wat anders dan zwart of antraciet.

Zorg ook voor een aangename temperatuur in huis

Is je tuin weer helemaal klaar voor het voorjaar? Zorg er dan voor dat het ook binnen in huis aangenaam blijft tijdens de warme dagen. Tip: kies voor rolluiken voor je slaapkamerraam. Hierdoor blijft jouw slaapkamer lekker koel en donker.



Met een rolluik sluit je jouw raam als het ware af van buiten, hierdoor profiteer je van complete verduistering op elk moment van de dag, zonwering, isolatie maar het weert ook geluiden van buitenaf. Ideaal wanneer je buren lange zomeravonden in de tuin zitten en jij de volgende ochtend vroeg je bed uit moet om te werken!

Ben je benieuwd naar de zonwering mogelijkheden voor jouw tuin? Laat je adviseren door een zonweringspecialist. Deze kan jou goed adviseren wat geschikt is voor jouw situatie. Zo ben je verzekerd van passende zonwering op maat.

Meer woningen
Meer woningen