Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Is jouw woning in aanbouw Denk dan ook aan deze zaken


Bij de bouw van je nieuwe woning komen er heel veel zaken kijken. Vooral als je hier nog niet bekend mee bent, kan er plotseling een hoop op je afkomen. Denk aan alle contracten en overeenkomsten, de financiering die nog geregeld moet worden, verzekeringen die afgesloten moeten worden, maar ook de aannemers die ingeschakeld moeten worden. Daarnaast zal je altijd tijdens de bouw ook nog eens willen controleren. Maar heb je al gedacht aan alle zaken die niet direct met de bouw of met de aanschaf te maken hebben

Maak de bouwplaats compleet met een mobiel toilet

Niet meteen het eerste waar je aan zal denken, maar alle bouwvakkers en aannemers die ingehuurd zullen worden moeten ook gebruik kunnen maken van het toilet tijdens het werk door. Het is dus belangrijk dat op de bouwplaats een mobiel toilet aanwezig is. Gelukkig kan je altijd een mobiel toilet huren in de buurt. Het kost tijd, geld, maar ook energie als de bouwvakkers en aannemers de bouwplaats moeten verlaten om gebruik te kunnen maken van het toilet. Met een mobiel toilet is er altijd een toilet in de buurt en gaat er geen kostbare tijd verloren.

Help een handje mee

Overweeg om sommige dingen zelf te doen en steek je handen af en toe uit de mouwen. Als je actief meewerkt aan de bouw van je woning zal dit uiteindelijk een voldaan gevoel geven wanneer alles af is. Als je niet enorm handig bent, zou je zelfs kunnen denken aan het kopen van spullen die nodig zijn voor de bouw. Ben je bang om je auto vies te maken? Maak je niet druk daarover, want bij Boels kan je gewoon een aanhangwagen huren!

Denk alvast na over je inrichting

Je bent nooit te vroeg om tijd te investeren in de oriëntatie voor de inrichting van je nieuwe woning. Er zijn een aantal standaardregels waardoor je stapsgewijs tot een woning komt met het interieur van je dromen. Bepaal eerst je budget, als je een stapje verder wilt gaan kan je dit ook doen per ruimte. Ontdek vervolgens jouw stijl. Ga op onderzoek uit en maak desnoods een moodboard. Vervolgens kan je gericht op jacht om van jouw nieuwe huis écht jouw thuis te maken. Ga niet gehaast te werk, maar probeer de tijd te nemen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes zal maken!

Meer woningen
Meer woningen