Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Je nieuwbouw woning in waarde en comfort upgraden


Op zoek naar een nieuwbouw woning of net verhuisd? Dan is lezen hoe je je niet alleen de waarde maar ook je woongenot kunt verhogen een must. Met deze slimme investeringen verhoog je namelijk niet alleen de waarde van je nieuwe huis, maar krijg je direct ook heel veel extra mogelijkheden.

Nog een reden om verder te lezen is dat met deze optie ook huizen die eigenlijk een kamer te weinig hebben, weer in zicht komen. En dan is natuurlijk goed om te weten. Zo is dat ene huis op die geweldige locatie gewoon weer een optie.

Heel veel opties
Het antwoord op al je vragen is… een tuinhuis of blokhut. Maar net hoe jij het wil noemen. Een tuinhuis is zo geplaatst en je kunt de vorm en grootte kiezen die voor jou ideaal is. Maar een tuinhuis kan ook met je meegroeien in de levensfase waarin jij je op dat moment bevindt. Want plaats je je tuinhuis voor optie 1, dan kun je daar na een paar jaar natuurlijk heel gemakkelijk een nieuwe bestemming aangeven. Een tuinhuis geeft je echt heel veel mogelijkheden. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Kantoor optie
Van een tuinhuis maak je eenvoudig een kantoor in je tuin. Een heerlijke extra werkplek, bijvoorbeeld als je geen kamers in huis over hebt. Maar ook als je het fijn vindt om niet steeds gestoord te worden. Het fijne er van is dat je in de ochtend gewoon ‘naar kantoor’ kunt gaan en in de avond de deur achter je dicht kunt trekken. Dat is fijn voor rust in je hoofd.Speelruimte voor de kinderen
Maar net zo makkelijk maak je (als je wel weer naar kantoor mag) van het tuinhuis een plek waar je kinderen heerlijk kunnen spelen als het regent (of droog is natuurlijk). Het tuinhuis wordt de kinderkamer waar je in huis geen ruimte voor hebt. De plek waar niet altijd alles weer direct opgeruimd hoeft te worden. Waar ze naar hartenlust kunnen spelen, knutselen of hele legodorpen kunnen bouwen zonder dat jij loopt te zeuren. Zij blij, jij blij. Want de slaapkamer, blijft vanaf nu weer gewoon de slaapkamer!

Hobbyruimte
Heb jij of je partner een hobby? Dan is een tuinhuis gewoon een must. Het is namelijk de ideale plek. Of je nu gek bent van schilderen, schrijven, kleien , houtbewerken, sporten of muziek maken. Met een tuinhuis maak je je eigen atelier, studio, werkplaats of wat jij maar wil. Geen gezeur meer van je partner en opruimen doe je wanneer jij daar zin in hebt. Heb je een luidruchtige hobby, dan isoleer je je tuinhuis en hebben de buren geen last meer van je.

Man cave
Indruk maken? Wat dacht je dan van een echte “Man cave”. Hier breng jij je echte mannen avonden door, alleen of met vrienden. Voetbalfanaten zorg een TV, een lekkere bank en een koelkast natuurlijk.

Meer woningen
Meer woningen