Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Koop LED strips voor een unieke sfeer in huis


Bent u op zoek naar led strips? Er zijn talloze ideeën wat u ermee kunt doen. Ze zorgen voor extra sfeer in huis of zelfs voor in uw tuin. Led strips zijn flexibele lichtsnoeren die u overal kunt inzetten. Er bestaan zelfs smart Led strips. Hiermee kunt u verschillende kleuren instellen. Deze kunt u aanpassen aan de sfeer van het moment.

Welke LED strips zijn er?
Er zijn verschillende soorten LED strips met verschillende kwaliteiten. Zo bestaan er NEON LED strips. Hierbij zijn de led strips verwerkt in een siliconenslang. Deze slang is flexibel zodat ze overal geplaatst kunnen worden. Sommige van deze strips hebben ook nog een dimmer zodat u de lichtsterkte kunt aanpassen. Voor het aanpassen van de kleuren wordt er een afstandsbediening meegeleverd. Bij de basis strips kunt u kiezen tussen verschillende varianten. Zo is er een variant met 60 leds per meter of 120 leds per meter. U kunt dan ook nog kiezen of u wit of warm licht wilt hebben. Ook deze zijn leverbaar in verschillende kleuren. Dan zijn er ook nog LED strips die waterdicht zijn. Deze kunt u dan gebruiken in vochtige ruimtes of buiten. Ideaal om uw badkamer een mooie sfeer te geven en ontspannen te douchen of in bad te liggen.

Waar kan ik een LED strip voor gebruiken?
Met een led strip kunt u heel veel verschillende kanten op. Dat is het mooie van LED strips. U kunt ze overal plaatsen waar u maar wilt. Wat heel mooi is en ook nog praktisch is dat u een LED strip plaatst onder treden van uw trap. Zo is de gang altijd verlicht en hoeft u in de nacht niet te zoeken naar het lichtknopje. Dit zorgt ook nog eens voor een hele mooie sfeer in uw gang.

U kunt de LED strips ook in de keuken plaatsen. Wanneer u dit onder een keukenkastje doet, creëert u een mooie sfeer in de keuken en u kunt meteen beter zien wat u doet. Wel zo handig als u aan het snijden bent. Voor extra sfeer kunt u ze ook onderaan de onderste keukenkastjes plaatsen.In de badkamer is het mooi als u de LED strips achter de spiegel plaatst bijvoorbeeld. Hierdoor wordt het licht over de hele spiegel verspreid, wat handig is als u zich wilt opmaken bijvoorbeeld. U heeft dan geen last van schaduwen. U kunt de LED strips natuurlijk onder of boven een kastje plaatsen in de badkamer voor extra sfeer of gewoon onderaan de muur.

De LED strips kunt u ook kwijt in uw slaapkamer. Als u ze onder uw bed plaats krijgt u een heel mooi en warm effect. U hoeft dan ook niet het felle licht in uw slaapkamer aan te doen. Een strip onder uw bed zorgt ook voor een ruimtelijk effect in uw slaapkamer.
Plaats de strips in uw kledingkast voor een mooi en sfeervol effect. Het is natuurlijk hartstikke handig als u uw kastdeur open doet en u ziet meteen welke kleding er hangt. Het is dan wel beter om een LED strip te gebruiken die feller licht afgeeft. Zo creëert u meteen een moderne en strakke uitstraling.

LED strip in de tuin
Zelfs in de tuin kunt u de LED strips plaatsen. Zorg er dan wel voor dat de LED strips waterdicht zijn. Het is zonde als ze kapot gaan door een regenbui. Ook in de tuin zijn de mogelijkheden met LED strips eindeloos. Zo kunt u ze bijvoorbeeld rond het terras plaatsen. Of als u een vijver heeft, kunt u de strips eromheen plaatsen om de vijver extra te accentueren. Maar heeft u een mooi paadje in uw

tuin of naar uw tuin, is het ook mooi en praktisch om deze te verlichten met LED strips. U kunt ze ook heel goed gebruiken om een trapje of opstapje te verlichten. Wel zo veilig.
Bent u op zoek naar goede LED strips of andere LED producten? Dan raden wij u de webwinkel Letsleds van harte aan. Deze online LED winkel heeft jaren ervaring met alles omtrent LED en kan u voorzien van passend advies voor uw wensen.

Meer woningen
Meer woningen