Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Hoe u uw nieuwbouwhuis kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren met slimme technologie


De afgelopen jaren heeft slimme technologie een grote opmars gemaakt bij de consument. Waar deze technologie eerst alleen te begrijpen was door de techneut, is het nu zelfs voor een leek begrijpbaar gemaakt. Van slimme verlichting en spraakassistenten tot aan het verhogen van de veiligheid in en rondom uw huis en efficiënt omgaan met energie. Met slimme technologie kunt u uw nieuwbouwhuis volledig aanpassen aan uw wensen en eisen en een comfortabele leefomgeving creëren. In dit artikel leest u er meer over!

Verlaag uw energierekening met slimme apparaten

Een van de grootste voordelen van slimme apparaten is dat deze ook slim genoeg zijn om efficiënt om te gaan met energie. Een slimme thermostaat aanschaffen betekent een lagere energierekening en een fijnere leefomgeving. Slimme thermostaten kunnen aanleren wanneer u uit huis gaat of thuis bent. Op basis van deze gegevens wordt de thermostaat op het juiste moment uit- of ingeschakeld. Een andere manier om een lagere energierekening te krijgen is door gebruik te maken van slimme verlichting. Deze kunt u instellen op basis van tijd, maar kunt u ook met spraak én op afstand aansturen. Uw verlichting vergeten uit te zetten is met slimme verlichting dus geen enkel probleem meer!

Automatiseer en integreer uw apparaten

Met slimme apparaten heeft u de mogelijkheid om uw apparaten met elkaar te laten communiceren en bepaalde handelingen te automatiseren. Met Google Home, Amazon Alexa of de Apple Homepod kunt u uw apparaten aansturen met uw stem. Met een eenvoudige spraakcommando als “goedemorgen” kunt u een hele reeks aan acties in gang zetten. De slimme verlichting die aangaat, de niet-slimme waterkoker die aangaat door middel van een slimme stekker en uw agenda die wordt voorgelezen. Door slimme apparaten in huis te nemen verbetert u dus niet alleen uw leefomgeving, maar maakt u uw leven ook vele malen efficiënter.Verhoog de veiligheid van uw nieuwbouwhuis

Slimme technologie heeft ook een hele grote verandering gebracht in de veiligheid in en rondom uw woning. Met slimme beveiligingssystemen kunt u uw huis bewaken, zelfs als u niet thuis bent. Bij elke geringe beweging kunt u een notificatie op uw smartphone ontvangen. Maar ook de deurbel kunt u op afstand aansturen. Verwacht u een pakketje maar u bent niet thuis? Dan kunt u de bezorger met een slimme deurbel eenvoudig vertellen om het ergens rondom het huis achter te laten. De veiligheid met slimme technologie kan dus een flinke boost maken, voor wanneer u thuis bent, maar ook wanneer u uit huis bent!

Meer woningen
Meer woningen