Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Optimaal profiteren van Oktober Woonmaand


Zoals elk jaar staat oktober in het teken van wonen. Er worden diverse woonbeurzen georganiseerd. De nieuwste woontrends krijgen volop aandacht in de media. Waarom juist oktober woonmaand is? Na de zomervakantie en de warme maanden komt er een periode aan waarin we veel tijd binnenshuis doorbrengen. De perfecte periode kortom om je huis gezellig te maken. Vraag jij je af hoe jij kunt profiteren van Oktober Woonmaand? In dit artikel vind je ongetwijfeld een antwoord op die vraag.

Acties en kortingen door het hele land

Of het nu om meubelboulevards, slaapgiganten of keukenconcurrenten gaat, iedereen doet mee aan de Oktober Woonmaand. Het is slim om flink wat brochures te verzamelen. Aan de hand van de vele acties en aanbiedingen kijk je rond in je huis naar wat je kunt verbeteren. Dit is hét moment om een mooie prijs te maken.

Het hoeft niet eens te gaan om ingrijpende verbouwingen. Een nieuw bed, een nieuwe eettafel of een mooi wandkleed kunnen je interieur al een boost geven. Dat kon je wel gebruiken. Zeker op dagen dat het steeds vroeger donker is. Op 31 oktober gaat de wintertijd in. Dan dineren we weer bij lamplicht. Heerlijk als je huis dan helemaal naar je smaak is. Profiteren dus van die woonmaand!

Ook de online woonmarkt doet volop mee

Niet alleen de fysieke winkels staan te trappelen om je met voordeeltjes te verwennen. Ook de online winkels strooien met acties en kortingen. Het wordt al weken aangekondigd: in oktober doen wij iets terug voor onze klanten! Alle branches die je in de winkelstraten en runshopcentra door het land tegenkomt, zijn ook vertegenwoordigd op het internet. Of je nu verf, muurdecoraties of deurbeslag wilt kopen, met het internet heb je gauw een klik.Bestellen en bezorgen zijn de laatste jaren zo geoptimaliseerd dat je bijna niet gelooft hoe snel je je pakketje binnen hebt. En dat geldt niet alleen voor artikelen onder de tien kilogram. Complete keukens worden een dag na aankoop per mini-truck voor je deur afgeleverd. Je vraagt je wel eens af hoe het uit kan, met al die kortingen in de woonmaand er nog eens vanaf.

De VTwonen & designbeurs

Meteen op 1 oktober 2021 gaat het grootste woonevenement van Nederland van start. Dit wil je zeker niet missen. Temeer omdat het event in 2020 geen doorgang vond vanwege de pandemie. Twee jaar heb je dus moeten wachten op deze beurs in de Rai in Amsterdam. Wat mag je verwachten? Een ding is al uitgelekt. Je gaat volop zien dat aardetinten op kleurgebied de nieuwe trend is. Andere primeurs zijn er op het gebied van zitbanken, verfkleuren, audio, vloeren en noem maar op. Wie optimaal wil profiteren van de Oktober Woonmaand staat op 1 oktober op de stoep bij de 27e editie van dit woon & design event!

Gratis brochures aanvragen

Maar niet alleen VTWonen organiseert een beurs. Er zijn tal van andere beurzen op het gebied van wonen, design en interieur. Neem de vintage design meubelbeurs Design Icons in de Kromhouthallen in Amsterdam-Noord. Of de ‘outdoor fair’ Spirit of Winter in Paleis Het Loo in Apeldoorn. Het is allemaal te veel om op te noemen. Er is meer te doen dan ooit. Misschien wel door het opgekropte gemis van het afgelopen Corona-jaar. Hoeveel beurzen kan een mens bezoeken in één maand?

Een voordeel is dat je veel woonbrochures gratis aan kunt vragen. Ook de brochures van woonbeurzen. Lekker bladeren door een glossy brochure is een ontspannen bezigheid. Laat je inspireren door fijne nieuwe trends en leen zoveel ideeën als je wilt.

Meer woningen
Meer woningen