Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Raamdecoratie inspiratie nodig? 5x voor 2020


 

Raamdecoratie inspiratie nodig? 5x voor 2020

Een nieuw jaar. 2020. Voor veel mensen de reden voor het formuleren van nieuwe doelen. Een nieuwe start. Verkas jij dit jaar naar een nieuw huis of wil je graag wat inspiratie voor een nieuw interieur? In dit blog geven je 5x inspiratie voor mooie raamdecoratie op maat.

#1 Houten jaloezieen: nog altijd heel populair en duurzaam
Ze zijn duurzaam, hebben een FSC-certificaat en zijn daardoor ook voor 2020 nog de perfecte raamdecoratie. Houten jaloezieën zijn één van de meest verkochte raamdecoratie van het moment. Ze combineren een mooie lichtinval met een moderne en natuurlijk uitstraling. Je stelt de houten jaloezieën helemaal naar wens samen. Zwart, wit, grijs of bruin. Met lamellen in 25 mm, 50 mm of 70 mm breedte. Met of zonder ladderband. Elektrische of handmatig. De houten jaloezieën worden zoals jij ze in gedachten hebt. En ze zijn in (bijna) iedere maat te bestellen.

Jaloezieën van aluminium hebben dezelfde voordelen maar hebben net een andere uitstraling door de gladde en dunne lamellen. Ze passen mooi in moderne interieurs en zijn daarnaast ook aantrekkelijk geprijsd.#2 Rolgordijnen: altijd goed
Rolgordijnen op maat zijn tijdloos en passen bij ieder interieur(stijl). Afhankelijk van je interieur kies je voor de kleur van de stof en de type stof. Mag het rolgordijn aanwezig zijn of moet het juist subtiel zijn en je interieur ondersteunen?
Er is ook bij het samenstellen van je rolgordijnen enorm veel mogelijk. Rolgordijnen kun je standaard laten uitvoeren met een stoffen onderlat of exclusiever maken met een houten onderlat in dezelfde kleur als het rolgordijn. Bij rolgordijnen met een cassette is de rol niet zichtbaar, waardoor je het rolgordijn een luxere uitstraling geeft. Jij bepaalt!

#3 Shutters: duurzaam en isolerend

Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen verander je iedere ruimte in huis tot een bijzonder comfortabele plek. Shutters zijn aanwezige raamdecoratie en brengen het interieur naar een hoger niveau. Je combineert met shutters een mooie lichtinval met voldoende privacy.

Shutters stel je samen in een moderne of romantische uitvoering. Dat heeft alles te maken met het type hout wat je kiest, de afwerking van het type kozijn en de bediening. Een zichtbare tiltstok wordt vaak gekozen bij romantische interieurs terwijl een verborgen bediening vaak past bij moderne interieurs. Shutters zijn heel duurzaam doordat ze gemaakt worden van FSC gecertificeerd hout. Daarnaast isoleren ze je kamer ook extra. Het grote voordeel is dat ze geschikt zijn voor ieder type raam.

#4 Gordijnen: creëer sfeer in de kamer

Met gordijnen creëer je een warme en gezellige sfeer in de kamer. Overdag met open gordijnen heb je veel lichtinval en ‘s avonds voldoende privacy. Je kunt gordijnen ook goed combineren met andere raamdecoratie als jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen.

Gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Welke uitvoering en uitstraling kies jij? In onze collectie overgordijnen, verduisterende gordijnen, vitrage en inbetween gordijnen zijn er veel verschillende stoffen te kiezen. De confectie kun je helemaal naar je eigen hand zetten. Zo kun je gaan voor een enkele -, dubbele - of waveplooi. Voor een rail of roede. Om de stoffen te voelen vraag je gratis kleurstalen aan of ben je natuurlijk van harte welkom in één van de showrooms van INHUIS Plaza!

#5 Vouwgordijnen: benadruk de breedte van je raam

Vouwgordijn zijn zowel romantisch als modern uit te voeren. Een vouwgordijn is een gordijn met vouwen in de stof. In iedere vouw is een balein - een verzwarend latje - verwerkt die ervoor zorgt dat het gordijn strak hangt.
Doordat de vouwgordijnen voor jou op maat worden gemaakt, kun je kiezen hoe het vouwgordijn wordt. De baleinen kunnen aan de voor- of achterzijde van het gordijn gemaakt worden. Wil je het vouwgordijn modern laten uitvoeren? Laat het vouwgordijn dan optrekken aan de baleinen in het gordijn. Dit zorgt voor een nog strakkere uitstraling.

Nieuwsgierig naar nog meer raamdecoratie inspiratie? Bezoek eens een showroom waarin je alle producten real life kunt bekijken, of volg het Pinterest account van INHUIS Plaza voor mooie interieurs van klanten.

 

Meer woningen
Meer woningen