Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Kies je voor het schilderen of voor het spuiten van jouw plafonds en muren?


Kies je voor het schilderen of voor het spuiten van jouw plafonds en muren?

Jouw nieuwe huis schilderen moet natuurlijk ook gebeuren, dat is niet meer dan logisch bij een nieuwbouwwoning. Dit zou je eventueel zelf kunnen doen, maar een schilder Amsterdam kan je ook het werk uit handen nemen. Ook een schilder Haarlem kan je zorgen wegnemen, wat natuurlijk erg handig is. Het kost logischerwijs wel wat meer geld, maar het zorgt er tevens voor dat je zeker weet dat de verf professioneel en goed aangebracht wordt.

Steeds meer mensen in Nederland kiezen er tegenwoordig trouwens niet meer voor om hun muren en plafonds te laten schilderen. In plaats daarvan kiezen zij voor airless spuitwerk. Dit wordt dus alsmaar meer gebruikt in ons land. Het spuiten van jouw huis heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van het schilderwerk. Zo zal het spuitwerk een gladder en egaler resultaat geven dan wanneer de schilder het verf aanbrengt op de wanden en plafonds met een roller of kwast.Bovendien zal het spuiten van de verf geen ongewenste structuren achterlaten, wat bij een kwast wel het geval kan zijn. Denk hierbij aan de strepen die je zo nu en dan kunt zien in de aangebrachte verf op de wanden en plafonds van jouw woning. Dit zal met name handig zijn bij wanden en plafonds die glad gestukt zijn. Het is dan namelijk van belang dat het er egaal en strak uit ziet, wat hoe dan ook het geval is bij airless spuitwerk.

Als jij er ook voor kiest om het verf te laten spuiten op de muren en plafonds van jouw huis dan zul je een keuze moeten maken voor de kleur. Qua prijs is één enkele kleur het goedkoopst. Dit komt doordat de schilders sneller kunnen werken aangezien ze hier meer ervaring en kennis in hebben. Toch kun je er tevens voor kiezen om de verf in verschillende kleuren te laten spuiten. Deze keuze zul je naar alle waarschijnlijkheid gedeeltelijk baseren op de prijs van de twee opties. Natuurlijk moet je ook kijken naar wat je mooier vindt, want dat is ook van belang.

Plaats
Meer woningen
Meer woningen