Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Stijlvol tuinontwerp voor alle weersomstandigheden


Zo geniet je van je tuin tijdens diverse weersomstandigheden

Zoek je een stijlvol tuinontwerp voor alle weersomstandigheden? Wij begrijpen maar al te goed dat je ook als koud is of regent van jouw tuin wilt kunnen genieten. En natuurlijk wil je ook elementen in je tuin plaatsen die lang mee zullen gaan, zoals een cortenstaal plantenbak. Wij vertellen je welke elementen absoluut niet je in je tuinontwerp mogen ontbreken, zodat je straks lekker van jouw tuin kunt genieten in diverse weersomstandigheden. Lees snel verder voor meer informatie en ga direct aan de slag!

Voeg een stijlvolle tuinhaard toe


Met een stijlvolle tuinhaard kun je extra lang genieten in de tuin. Zo kun je zelfs in de winter heerlijk bij de haard zitten en in de zomer langer in de tuin genieten. Als het eenmaal donker is, doe je gewoon gezellig de haard aan. Zoek je een tuinhaard die tevens lang mee zal gaan, dan is een tuinhaard cortenstaal zeker een goed idee.

Plaats een veranda

Een veranda plaatsen is tevens een aanrader. Als het regent, ga je vaak al snel naar binnen. Door een veranda te plaatsen, kun je echter nog lang buiten zitten en genieten van je tuin. En dat in alle seizoenen. Wat dacht je van heerlijk genieten met een goed boek op je eigen veranda in de zomer? Of ontspannen op je veranda terwijl je naar de regengeluiden luistert? Een veranda is dan ook zeker ideaal.Plaats een serre

Ook een serre plaatsen zorg ervoor dat je in de kou heerlijk van de tuin kunt genieten. Een serre is een prachtige aanbouw, waarbij je beschut binnen zit en tegelijkertijd je tuin om je heen hebt. Een extra leuk idee is om je eettafel in je serre te plaatsen. Zo kun je heerlijk dineren met je gezelschap en ondertussen genieten van je mooie tuin.

Ga voor slimme beplanting

Je kunt natuurlijk al je favoriete planten in de tuin zetten, maar je kunt beter voor slimme beplanting kiezen. Hiermee bedoelen we dat je ervoor zorgt dat er het gehele jaar door planten in jouw tuin groeien of bloeien. Dit is niet alleen mooier voor jou om te zien, maar ook extra fijn voor de dieren en insecten die jouw tuin bezoeken. Denk dus goed na welke soort planten/bloemen je mee wilt nemen in jouw tuinontwerp. Wij wensen je veel succes met het creëren van jouw ideale tuin.

Meer woningen
Meer woningen