Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Veilig en snel je inboedel verhuizen


Heb jij een nieuwe woning gevonden en ga je binnenkort verhuizen? Dan wil je natuurlijk dat al je spullen ongehavend aankomen bij je nieuwe stulpje. Vooral breekbare spullen zoals servies en glaswerken zijn erg kwetsbaar, en kunnen dan ook snel sneuvelen tijdens een verhuisrit. Gelukkig zijn er een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw inboedel snel en veilig op de gewenste bestemming aankomt.

Zorg voor goede verhuisdozen

Tijdens een verhuizing zijn goede verhuisdozen essentieel. Een set verhuisdozen kan je bijvoorbeeld bij een bouwwinkel eenvoudig aanschaffen. Deze dozen zijn meestal gemaakt van karton. Let er wel op dat je niet direct voor de goedkoopste verhuisdozen gaat, want dit betekent niet altijd dat ze ook van goede kwaliteit zijn. Een doos die tijdens verhuizing al kapot gaat kan voor scherven en tijdverspilling zorgen! Een alternatief voor kartonnen verhuisdozen zijn dan ook dozen van kunststof of plastic. Deze verhuisdozen kan je gewoon huren, zodat deze na de verhuizing weer ingeleverd worden. Zo blijf je na afloop niet met dozen achter die je voorlopig niet meer gebruikt. Ook zijn dozen van kunststof veel sterker en duurzamer, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor handvatten die afbreken bij te veel gewicht.

Maak gebruik van duurzaam inpakmateriaal

Breekbare spullen die los in een doos worden gedaan, lopen grote kans om beschadigd te raken. Pak je spullen dus goed in met beschermingsmateriaal. Oude kranten kunnen voor sommige voorwerpen voldoende bescherming bieden. Om echter met zo min mogelijk afval achter te blijven zitten kan je ook voor inpakmateriaal kiezen dat je toch al mee wilt nemen. Oude dekens, doeken, handdoeken en zelfs knuffels kunnen voor voldoende bescherming zorgen voor kwetsbare voorwerpen. Je hoeft zo geen inpakmateriaal aan te schaffen en maakt direct gebruik van de spullen die je al in je bezit hebt. Niet alleen voor de verhuisdozen, maar ook om meubels te beschermen tegen krassen is het verstandig om doeken of dekens als bescherming te gebruiken.

Huur een verhuisbedrijf in

Alhoewel veel mensen kiezen om een verhuizing zelf te doen, kan je veel tijd en stress besparen door bijvoorbeeld dit verhuisbedrijf in Amsterdam in te huren. Zware meubels verplaatsen, dozen tillen en zelfs het inpakken kan je zo overlaten aan de professionals. Naast de mankracht, huur je ook direct de verhuiswagen en zelf verhuisdozen of inpakmateriaal. Verhuizen met Holland Movers wordt zo snel en efficiënt mogelijk ingedeeld, zodat je nooit meer tijd kwijt bent dan nodig aan de verhuizing. Voor een duurzame verhuizing kan je een elektrische verhuiswagen huren, zodat je de CO2 uitstoot zo veel mogelijk beperkt. Zo kan je met een goed gevoel jouw nieuwe paleisje betrekken!

Neem de tijd

Wanneer je een verhuisbedrijf in Amsterdam in wilt schakelen, is het belangrijk om dit ruimschoots van te voren in te plannen. Er zijn namelijk meerdere mensen die willen verhuizen met Holland Movers. Door een planning van tevoren te maken, kan je ook in alle rust je spullen inpakken en de nieuwe woning indelen. Haastige spoed is zelden goed, en dit geldt ook zeker voor een verhuizing. Onder tijdsdruk en stress komen ongelukjes namelijk sneller voor, waardoor je grotere kans zult hebben dat jouw inboedel schade oploopt. Neem dus de tijd voor jouw verhuizing, zodat jouw spullen zo snel en veilig mogelijk aankomen in jouw nieuwe woning.

Meer woningen
Meer woningen