Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Welke vloeren zien we veel terug in nieuwbouw woningen


Wat zijn op het moment de meest populaire vloeren? Als we kijken naar nieuwbouw woningen, zien we dat de vloeren van epoxy giethars en woonbeton op het moment zeer populair zijn. Deze vloeren worden veel gekozen vanwege de uitstraling. Ook de gietvloer prijs is allesbehalve duur. Ook dat is voor de meeste mensen die net een huis hebben gekocht natuurlijk prettig om te weten. Ben jij benieuwd wat deze vloeren te bieden hebben? Lees dan verder!

De voordelen van gietvloeren en woonbeton

Gietvloeren en woonbeton hebben een aantal belangrijke overeenkomsten. Over het algemeen zijn deze vloeren om te beginnen zeer stevig. Daarnaast zijn de vloeren zeer eenvoudig schoon te maken. Dat komt mede door het feit dat de vloeren geen naden bevatten. Daardoor gaat vuil niet tussen de naden van de vloer zitten. Als je de vloer zo nu en dan even goed veegt en dweilt, ziet de vloer er gelijk weer prachtig uit. Het feit dat de vloeren naadloos zijn, zorgt ook voor extra hygiëne. Soms krijg je vuil namelijk bijna niet uit de naden van een vloer. Zeker voor mensen met allergieën is het prettig dat deze vloeren geen naden hebben.De vloeren kennen ook verschillen

Er zitten ook verschillen tussen de gietvloer en de vloer van woonbeton. Zo kan woonbeton bijvoorbeeld ook gebruikt worden om de wanden mee af te werken. Wordt daarvoor gekozen, dan krijgt de gehele ruimte een uniforme uitstraling. Veel mensen vinden dit er mooi uitzien in bijvoorbeeld de badkamer. Het grootste verschil tussen deze twee vloeren zit hem echter in de uitstraling. Het is geen slecht idee om je eens goed in de verschillende mogelijkheden te verdiepen. Zo krijg je een goed beeld van welke uitstraling het best op jouw wensen aansluit.

Een gietvloer of een vloer van woonbeton laten plaatsen

Wil je een gietvloer of een vloer van woonbeton in je eigen woning laten plaatsen? Dan kun je dit in de meeste gevallen het best aan een specialist overlaten. Wanneer je erg handig bent, kun je echter ook zelf met epoxy giethars aan de slag. Je moet dan echter geen twee linkerhanden hebben. Gelukkig zijn er ook veel specialisten die de vloer voor je kunnen plaatsen. Zo kun je er absoluut zeker van zijn dat je vloer op de juiste manier geplaatst wordt.

Advies vragen bij het kiezen van een vloer

Hierboven heb je kunnen lezen welke vloeren op het moment het meest populair zijn. Vind je het moeilijk om te bepalen welk type vloer het best op jouw wensen aansluit? Dan is het verstandig om je even goed in de verschillende mogelijkheden te verdiepen.

Je kunt ook advies vragen aan een specialist. Een specialist kan je vertellen welke vloer het best op jouw wensen aansluit. Daarnaast kan een specialist je bijvoorbeeld ook informeren over de kosten gietvloer. Kies echter wel altijd voor een betrouwbare partij als je advies wilt vragen. Je kunt verschillende vloerenspecialisten met elkaar vergelijken op basis van recensies. Het is zeker aan te raden om dat ook te doen.

Meer woningen
Meer woningen