Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Wist jij al dat je ook zonnepanelen kunt huren?


Het kopen van zonnepanelen is een flinke investering die je met de loop der tijd terugverdient. Mocht je echter nog twijfelen over de aanschaf van zonnepanelen vanwege dit financiële aspect, dan is het huren van zonnepanelen ook een optie! Zonnepanelen huren brengt net zo veel voordelen met zich mee.

Als je wel gebruik wil maken van duurzame en groene energie maar (nog) niet klaar bent om in één keer een smak geld uit te geven, dan is het huren van zonnepanelen een ideale (tussen)oplossing. Als je zonnepanelen huurt, is het gehele systeem verzekerd, voorzien van garantie en zijn reparaties bij de huurprijs inbegrepen.

Zonnepanelen huren

Met een vaste prijs per periode betaal jij voor je zonnepanelen die je, mocht je toch graag tot de aankoop over willen gaan, altijd en op elk gewenst moment kunt kopen. Daarnaast zitten er vaak nog extra handige diensten bij de huurprijs inbegrepen zoals een verhuisservice.

Ook de stijging van de waarde van je huis is één van de vele voordelen die gekochte én gehuurde zonnepanelen met zich meebrengen. Je stijgt namelijk op het energielabel en daarvoor maakt het geen verschil of je de zonnepanelen gekocht of gehuurd hebt. Als je toch besluit om over te gaan op de permanente aanschaf van de panelen, dan meldt BonGo Solar je aan bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Hierdoor kun je met een gerust hart een risicoloze investering in de zonnepanelen doen.

Bereken eenvoudig hoeveel je kan besparen.

Of je nu zonnepanelen wilt kopen of huren, met zonnepanelen kies je niet alleen voor een duurzame oplossing, je bespaart ook op je energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak bepalen jouw besparing.

Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in je situatie? Doe hier de dakscan en ontvang gratis & vrijblijvend persoonlijk advies en prijzen voor zonnepanelen en zie binnen een minuut wat je gaat besparen

Meer woningen
Meer woningen