Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Zo zorg je voor de meest soepele verhuizing die je ooit hebt gehad


Van de drukke stad naar een rustige, ruime nieuwbouwwoning verhuizen? Klinkt als een goed plan. De bruisende stad kan erg leuk zijn in je studentenjaren, maar na een tijdje hebben veel mensen behoefte aan een ongestoorde woonplaats met een ruime tuin. Verhuizen kan behoorlijk wat stress opleveren, maar met de juiste aanpak kun je dit vrijwel voorkomen. In dit artikel helpen we je een handje en zetten we wat tips voor je op een rij.

Een verhuizing zelf regelen en coördineren is mogelijk, maar als je hier weinig ervaring mee hebt raden we je met klem aan om een verhuisbedrijf in te huren. De werknemers zijn erg ervaren en weten waar ze bij kunnen springen. Ze werken snel en nemen de leiding op zich. Sommige bedrijven, zoals Verhuisbedrijf Draagkracht helpen zelfs met de spullen inpakken en apparaten ontkoppelen een dag van te voren. De verhuizers zijn er om te zorgen dat jouw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Als je naar het buitenland verhuist is dat ook geen probleem, Draagkracht is gespecialiseerd in internationale verhuizingen.Voor mensen die in de stad wonen is het vaak lastiger om te verhuizen aangezien je in flat of appartementencomplex woont met een smalle trappengang. Een bank naar beneden tillen is dan lastig en soms niet eens mogelijk. Daarom is de verhuislift in het leven geroepen. En nu zijn ze nog geavanceerder. De liften die Draagkracht aanbiedt kunnen tot zo’n 400 kilo aan spullen in een keer veilig naar beneden brengen. De lift wordt altijd bediend door een professional voor jullie eigen veiligheid en die van je eigendommen. Een verhuislift huren doe je heel gemakkelijk en binnen 6 uur ontvang je al een offerte.

Naast een verhuislift en ervaren werknemers, beschikt Draagkracht ook over een gedetailleerde checklist om te zorgen dat je niks vergeet omtrent je verhuizing. Zo kun je twee maanden van te voren al beginnen met afstrepen, echt de moeite waard om te bekijken. Verder is het natuurlijk handig om al vroeg hulptroepen in te schakelen, verhuisdozen te kopen en stapsgewijs in te pakken. Markeer de dozen met ‘keuken’ of ‘slaapkamer’ zodat je weet waar de spullen moeten komen te staan. Verdeel het gewicht over de dozen, vul geen hele doos met boeken, want dan wordt het wel heel zwaar voor jullie en ook voor de verhuizers. Verzamel ruim van te voren krantenpapier, zodat je hiermee je breekbare spullen kunt inpakken. Doe dit en de vruchten zullen zich snel afwerpen. De best geregelde verhuizing die je ooit hebt gehad.

Meer woningen
Meer woningen