Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland

Nieuwbouwwoning is verkocht of Informatie klopt niet


Plaats

Nieuwbouwwoningen.nl streeft er naar om een zo actueel mogelijk aanbod van nieuwbouwwoningen op haar website te tonen.

Nieuwbouwwoningen via de NIKI database

Het nieuwbouw aanbod wordt iedere dag automatisch eenmalig ververst vanuit de NIKI databases. Echter, onjuistheden wijzigen in informatie of verkochte nieuwbouwprojecten afmelden, kan Nieuwbouwwoningen.nl niet zelf doen. Alle informatie (waaronder bouwnummers, afbeeldingen en locaties) vallen onder de verantwoordelijkheid van de projectontwikkelaar of makelaar. Neem contact op met de projectontwikkelaar of makelaar als er iets niet lijkt te kloppen.

Nieuwbouwwoningen gevonden op andere websites

Naast het database aanbod, worden nieuwbouwwoningen ook gevonden op andere websites. Deze worden automatisch opgehaald en is gevoeliger voor fouten. Hoewel Nieuwbouwwoningen.nl er dagelijks aan werkt ook deze projecten zoveel mogelijk up-to-date te houden blijven deze projecten minder betrouwbaar dan de NIKI database. Als er fouten in het aanbod staan kan u een melding maken bij Nieuwbouwwoningen.nl. 

Ingevoerd projecten door Projectontwikkelaar of Makelaar

Een aantal projecten verwerkt de projectontwikkelaar of makelaar zelf. Neem contact op met de projectontwikkelaar of makelaar als er onjuistheden zijn gevonden.

Terug

Meer woningen
Meer woningen