Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
BAM Vastgoed | Overzicht Projectontwikkelaars

BAM Vastgoed: Ontwikkelen in een maatschappelijke context
Dat is wat we doen. Met maar één doel voor ogen: marktgerichte, ruimtelijke oplossingen bieden die mensen aangenaam verrassen en waarderen. Multifunctionele gebiedsontwikkeling, winkels, kantoren, woningen in alle soorten en prijsklassen, musea, sportaccommodaties, uitgaanscentra en binnenstedelijke herontwikkeling; BAM Vastgoed is actief in alle segmenten van de vastgoedmarkt. We willen ambitieuze projecten waarmaken die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Uiteraard in een plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers en partners. Een samenwerking die wat ons betreft loopt van eerste initiatief tot en met de exploitatie.In de verschillende ontwikkelingsfasen kunnen wij:

vanuit onze expertise meedenken en oplossingen aandragen
risicodragend investeren
ontwerpoplossingen creëren
haalbaarheid garanderen 

Onze onderscheidende kracht. Want ons enthousiasme en de motivatie om van onze opdrachtgevers, projectpartners en elkaar te leren, bepalen het succes van al onze ontwikkelingen.

De projecten variëren in omvang van 10 tot 500 woningen, in een aantal gevallen in combinatie met winkelcentra zoals in Hengelo, Etten-Leur, Leidschendam en Saendelft.

Ook herontwikkeling van bestaande gebouwen in de binnensteden behoort tot ons werkgebied. Zoals onder meer het Entrepot-gebouw in Rotterdam en de Kalenderpanden in Amsterdam. BAM Vastgoed geeft antwoord op keuzevrijheid van woonconsumenten zoals bij onze concepten Wonen à la Carte, Golden Years, duurzaam wonen en ons W&R concept.

Wij zijn een marktgerichte projectontwikkelaar en vanuit die gedachte met 5 regioteams actief op de woningmarkt en op de markt voor commercieel vastgoed met een projectorganisatie voor winkels, multifunctionele projecten en kantoren. Wonen en Commercieel Vastgoed maken gebruik van de centrale expertise van het Conceptteam en de afdelingen Marketing & Communicatie en Financiën & Administratie.

Meer informatie op : www.bamvastgoed.nl

Meer woningen
Meer woningen