Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Heijmans | Overzicht Projectontwikkelaars

Heijmans is in Nederland de op één na grootste, beursgenoteerde onderneming in vastgoed, bouw, infra en installatie.Heijmans Vastgoed:

Deze divisie is een van de grootste vastgoedontwikkelaars in Nederland, met negen regionale vestigingen / werkmaatschappijen. Heijmans Vastgoed richt zich op het initiëren, ontwikkelen en verkopen van vooral woningen: circa 95% van de opbrengsten realiseert de divisie in het woningsegment.  Ook ontwikkelt Heijmans winkels, kantoren, bedrijfsterreinen, scholen en zorginstellingen. Commercieel vastgoed realiseert ongeveer 5% van de divisieopbrengst. Heijmans Vastgoed werkt met diverse innovatieve concepten:
Wenswonen*: de koper beslist mee over de bouw van zijn woning
Startlab*: concepten voor betaalbare starterswoningen
Waterwonen*: wonen met en op het water

Heijmans Bouw:

Heijmans Bouw is een van de grootste bouwers in ons land voor woning- en utiliteitsbouw, met 11 regionale bouwvestigingen en 17 servicebouwvestigingen.
De divisie richt zich op het realiseren van huisvesting, inclusief onderhoud en service, in alle segmenten van de markt. Hiermee biedt Heijmans Bouw een compleet full service-dienstenpakket: nieuwbouw, herstel- en verbouw (renovatie) en onderhoud van woningen, winkels, kantoren, scholen, zorginstellingen en luchthavens.

De opbrengsten van de divisie zijn voornamelijk gerealiseerd in de woning- en utiliteitsbouw, die samen bijna 90% van de totaalopbrengst vormen.
Heijmans Bouw werkt met vernieuwende concepten zoals:
WoonVitaal*: levensloopbestendige woningen voor senioren
Adaptis*: Adaptis is een instrument voor de ontwikkeling van leefbare wijken

Meer informatie op : www.heijmans.nl

Meer woningen
Meer woningen