Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
Being Development | Overzicht Projectontwikkelaars

Being Development biedt vanuit Being Home betaalbare, duurzame designwoningen.

 

Uw huis is uw thuis. De meest persoonlijke, veilige, inspirerende en aangename plek waar u, alleen, met uw gezin of met uw vrienden, het belangrijkste deel van uw leven doorbrengt. Dé plek waar u thuiskomt, iedere keer weer. Het realiseren van uw 'thuis' is dan ook een persoonlijk proces.

 

Het begint bij het formuleren van uw woonwensen. De stijl van het huis, afmetingen, locatie, indeling, prijs: het zijn allemaal factoren die meespelen bij het zoeken naar uw droomhuis. Meestal kiest men uit bestaande woningen en door projectontwikkelaars aangeboden nieuwbouw. Maar er is ook een andere mogelijkheid: u laat zelf uw droomhuis bouwen, precies zoals u wilt. Met de modulaire oplossingen van Being wordt uw droomhuis werkelijkheid.

 

Being ontwerpt en ontwikkelt betaalbare, duurzame designwoningen. We bieden 6 modulaire woningen die als vertrekpunt dienen voor uw droomhuis. Het is mogelijk om deze zowel qua exterieur als interieur aan te passen aan uw persoonlijke wensen. De woningen zijn modulair en efficiënt geproduceerd. Daarom zijn ze snel leverbaar, betaalbaar, duurzaam, energiezuinig, kwalitatief hoogstaand en is meerwerk vrijwel uitgesloten.

 

Being begeleidt het realiseren van uw droomhuis, van ontwerp tot het verkrijgen van de juiste vergunningen. Maar we beginnen bij het begin: uw persoonlijke woonwensen. Om u daarbij te helpen nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Door samen te dromen over uw wensen ontdekt u de mogelijkheden van onze woonconcepten.

 

Laat u inspireren! www.beingdevelopment.nl

Meer woningen
Meer woningen