Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
BVR Groep | Overzicht Projectontwikkelaars

De BVR-Groep N.V. bestaat sinds 1984 en heeft als marktgebied Zuidwest-Nederland. Kenmerkend voor de BVR-Groep is de combinatie van projectontwikkeling en bouwen.

De BVR-Groep houdt zich in opdracht en op eigen initiatief bezig met alle aspecten van het bouwen: woningbouw, utiliteitsbouw, particuliere woningbouw, projectontwikkeling, herstructurering, renovatie en stadsvernieuwing.Ideale partner voor samenwerking

Door haar ruime ervaring en grote kennis van de markt heeft de BVR-Groep een ijzersterke positie opgebouwd in Zuidwest-Nederland. Voor gemeenten, woningcorporaties, beleggers en collega-bouwondernemers is de Groep dan ook een ideale partner. Vaak is de BVR-Groep de stuwende kracht achter grootschalige en complexe projecten.

Kwaliteit

Kwaliteit is binnen de BVR-Groep het uitgangspunt van alle activiteiten. Alle werkmaatschappijen zijn ISO-gecertificeerd. Het werken volgens ISO-normen is binnen de BVR-Groep gekoppeld aan het BVR Interactief Bouwproces (BIB). BIB is een in eigen beheer ontwikkeld systeem om het totale bouwproces beheersbaar te houden.
Vijf jaar volledige garantie op koopwoningen
De BVR-Groep heeft het als eerste en enige bouwgroep in Nederland aangedurfd om op alle door de Groep opgeleverde koopwoningen vijf jaar volledige garantie te geven, in aanvulling op de reguliere GIW-garantievoorwaarden. Dit is mogelijk omdat gewerkt wordt met hoogwaardige materialen en technieken.

Meer informatie op : www.bvrgroep.nl


Meer woningen
Meer woningen